søndag 30. desember 2018

Glatt trapp

Kjøp trapp trygt, kontakt oss. Vi gir uforpliktende tilbud innen timer. Vi er her for å hjelpe deg. Har du et glatt gulv eller en glatt trapp , kan det være lurt å behandle det for å unngå fallulykker. Vi hadde for noen år siden en glatt tretrapp.


Det vi gjorde var å kjøpe en pakke med rustfrie skruer, og så skru de inn i hvert trappetrinn slik at det ble en fin.

En glassplate og noen meter med tapet er alt du trenger. Vinteren er nok en gang over oss, og det betyr kuldegrader, snø og is. Et vanlig problem på denne årstiden er glatte trapper , noe som kan resultere i. Nye undersøkelser viser at fall i trapp står for langt flere skader og legebesøk enn tidligere antatt. Vi har (svaaakt) svingtrapp fra 1. Sklisikring endrer ikke overflatens utseende, men gir et klart, fargeløst sjikt.


Trappa til tredje etasje er spesielt glatt , og de to eldste propellene sklir stadig vekk i den. Jeg har knekt halebeinet en gang i en glatt trapp.

Burde være mulig å få til på en brukt trapp også, men blir nok litt jobb. Legger ved et bilde av resultatet! Tusenvis av nordmenn sklir og skader seg i en trapp hvert år.


Så du vil kanskje sklisikre trappen ? Her er fem metoder for å få en sklisikker trapp. Men der kledningen på huset faktisk er av tre, later bare trappen som. Multipuss: Din snarvei til glatte vegger. Slik bruker du motorsagen.


Tydelig varselskilt for hindring av ulykker. Skiltet gir både økt sikkerhet og trygghet i nødssituasjoner. GLATT TRAPP : Det er ikke all is i trappen som er like enkel å fjerne.


Mange ulykker i trapp skjer pga. Eldre og barn er mest utsatte, men også hunder sliter med glatte trapper. Særlig eldre personer og barn sklir på glatte trinn. Men hvem som helst som har. Litt av et spørsmål, sant nok!


Men dersom du har lagt merke til hvordan hunder vegrer seg for å gå ned en glatt trapp , så har du beviset. Disse produkter fungerer også i langt lavere temperaturer, helt ned i -25.

Tynne islag forsvinner, mens tykke islag blir porøse og lite glatte , forklarer Westman. Jeg kjøpte et hus for år siden – loftstrappen er malt lys og den er fin, men farlig glatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg