torsdag 14. mars 2019

Verktøykasse på hjul

Fine kvalitetsfelger til lav pris. Velg selv om du vil ha pakken på døren eller til hentested. Koffert med hjul og telskophåndtak. Stärke Arvid er en verktøykasse på hjul som er en sikker og ryddig måte å oppbevare verktøy på.


Ta kontakt med oss om det skulle være behov for leie!

Profesjonelle verktøykasser i solid plast. Pakning for å hindre vann og støv på verktøy. Kraftig verktøyvogn for sikker oppbevaring. Denne profesjonelle verktøykassen har brett fulle av alle sorter verktøy: hammer, skrujern, skiftenøkler, limpistol, måletape, tang. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Fire kroker (ører) for løfting med kran. Ny forbedret test: Vi tester sterke slagtrekkere.

Når du trenger å bruke den som arbeidsbenk, er det to låsbare hjul for å øke. Hva slags verktøykasse trenger du. Verktøykassen er enkel å håndtere med to bastante håndtak og fire lenkehjul. Elfa finner du en proff utgave som også har uttrekkbart håndtak og hjul.


Lag deg en verktøykasse med plass til det du trenger – også litt lenger verktøy, som brekkjern,. Smart verktøykasse på hjul. Vi selger alt tenkelig verktøy til elektronikkindustrien, alt fra elektroverktøy til pinsetter vil du finne på denne nettsiden. Er det noe du ikke finner her så.


Markedslederen i Norge på nett. Nyhet innen flensing av kobber. Tilbud PWR Work verktøykasse på hjul (1verktøy) til engrospris. Produktet ble lagt til i handlevognen.


Med to faste hjul og to leddhjul med bremse. Passer utmerket til å kombinere med verktøykasse BT6B. Gummimatte på bunnen av boksene. Denne hendige verktøykasse har to-skuff lagringsboks for å.

Raaco Tool TrolleyEn meget mobil og romslig verktøykasse , utstyrt med solide hjul og teleskopisk håndtak. Slagfast transport- og verktøykasse i. Låsen er også i rustfritt stål og man kan montere på hengelås. En verktøykasse er den optimale måten å få med seg alt de viktige verktøyet sitt på en smidig. Mange av GlobalTools ApS kunder fjerner verktøyvognens hjul for å kunne.


Kjøp din verktøykasse eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg