søndag 27. januar 2019

Tørkestativ innendørs

Stort utvalg og gode priser. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo. En revolusjonerende løsning for deg som ønsker å tørke klær effektivt og samtidig spare plass. Tørkestativ Vi har et stort utvalg av tørkestativ.


Alt fra utendørsstativ til oppheng av snor fra vegg-til-vegg og flere typer til å felle opp.

Monteres i tak eller på vegg. Og hvis du bruker innendørs tørkestativ kan du alltid pakke det bort når klærne er tørre. Info om tørkestativ innendørs. Resultater fra søkemotorer!


Produktet tåler både vær og vind med sin solide konstruksjon og rustfrie materialer, men kan også fint brukes innendørs dersom det er. Hjelper til med å holde orden på småvasken. Portabel og praktisk til f. Hus, hage og oppussing: Har hatt noen tørkestativ opp gjenom årene som stort sett alle har hatt elendig kvalitet.

Kan enkelt felles ned når den ikke er i bruk og vil dermed ta mindre plass. Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor. Førsteklasses utendørs tørkestativ med m tørkekapasitet.


Snurrer rundt på en smidig måte. Sokkelrør monteres i bakken uten støping. Produktinformasjon Et eksklusiv tørkestativ i aluminium med hev- og senkbare armer.


Leveres med underjordisk rør og totalt 55m sterk og holdbar tørke line. Praktisk trearmet tørkestativ for utendørsbruk i galvanisert stålrør med kryss og armer i aluminium for maksimal værbestandighet. Sjekk priser på best i test tørkestativ. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp best i test tørkestativ billig i nettbutikkene. Et sånt innendørs sammenleggbart, altså. Brukes svært sjelden, men trengs etter mega-vasking etter lange ferier.


Bør være lett å slå opp og relativt stødig. Praktisk innendørs elektrisk tørkestativ for rask tørking av klær, håndklær og andre tekstiler. Begynner nå å få ferdig vaskerommet, og da kommer spørsmålet om hvordan få mest mulig plass til å tørke klær, og da virker jo tørkestativ opphengt i taket.


I mange år har jeg sagt og tenkt at jeg har ønsket meg et gammeldags tørkestativ og i fjor ble jeg det lykkelige øyevitne til at Thomas satt i gang med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg