fredag 2. mars 2018

Lekkasjetester gass

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Titteglass til Alde lekkasjetester Art.


Lekkasjetester Et eneste trykk tester hele systemet, dette er en enkel sikkerhetsdetalj. Når det er gjennomstrømming av gass vil det boble i glasset på regulatoren.

Leveres med 2stk stusser for 10mm slange. Til tetthetskontroll av gass - og luftsystem under trykk. Kan brukes for å finne lekkasjer på rør, slanger, tilkoblinger, skjøter og koblinger.


For ikke å snakke om hvor behagelig det er å kunne koke kaffe på morningen uten at man må ut for å åpne for gassen. Spray lekkasjetester 125ml - stk pr. Enkelt å handle på nett Enkelt å handle Finn produkter og bestill på maxfritid. Gå til produkter Hent varer.


BEP Sensor til Gassalarm 94-Mer info. Har gass i båten til bruk på komfyren.

På slangen er det festet en lekkasje tester som er skrudd til vegg. Den røde knappen står det push på,jeg trodde det. Monteres så nærme gassflasken som mulig og brukes for å se om det er lekkasje i anlegget.


Se Hyttespesialisten sitt utvalg av gassutstyr og monteringsmateriell. Vi har alt innen hytte og fritid segmentet. Gass 2-bluss med glassplate.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Med normalt gasstrykk på gassanlegget og alle forbrukere avstengt vil Alde lekkasjetester vise med bobler i visningsglasset om det er bevegelse i gassen. Info: Nettleseren din støtter ikke Informasjonskapsler. For å legge produkter i handlekurven og kjøpe dem er du nødt til å slå på informasjonskapsler. Elma TPG 4er en robust og driftssikker lekkasjetester med ekstra pumpekapasitet.


Det spesielt dempede kapselmanometer med nulljustering er beskyttet mot støt og. Innredning og lagersystemer. Klær, sko, hansker og verneutstyr. FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand.


Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere. Transmitter for giftige gasser , Oksygen og Hydrogen.

Flere produkter finner du i underkategoriene til venstre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg