fredag 1. februar 2019

Motorová pila stihl

Nettbutikk med Stihl -produkter og serviceverksted for alle produkter. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


Pokosova pila Eihel je dodavana aj s. Je nejlehčí motorovou pilu ve své objemové. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!

Postaráme se o bezpečné a. Nenahradiťeľné pre lesníctvo sú silné motorové píly STIHL výkonovej triedy do kW. Robustná motorová píla, ľahko ovládateľná a pritom ani gram. Nabízíme náhradní díly pro motorové pily Stihl. Válce, písty, filtry, karburátory, svíčky, řetězky, těsnění, silenbloky, zapalování a mnoho jiného.


STIHL je výrobcem velmi široké škály různých modelů řetězových pil. První akumulátorová pila od firmy STIHL ve třídě V. Splňuje nároky na vysoký výkon a pracovní komfort a je ideálním. Reserver ditt Hotell i Piła online.

MS 2motorová pila , kW Moderní pila s benzinovým motorem s nízkými vibracemi pro údržbu pozemků. Velmi nízká úroveň vibrací. Všetky informácie o produkte Píla Stihl MS 18 porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Stihl MS 180. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Benzínová motorová pila Oleo-Mac OM 962. Po desiatich úspešných rokoch modelovej rady elektrických píl, prichádza STIHL na trh s novými modelmi: MSE 170. Ponúkáme náhradné diely pre motorové píly STIHL.


S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. STIHL MS 1D benzínová motorová píla (19€). Univerzální motorová pila HUSQVARNA 445.


Výkonná pila druhé generace pro všestranné použití pro lidi, kteří ocení profesionální kvality takové pily. Mimořádně spolehlivá, silná motorová pila s inovační, palivo šetřící koncepcí motoru s malým podílem splodin. Moderní silná kW profi motorová pila motorem 2-MIX, plně elektronickým řízením motoru M-Tronic (M), s vyhřívanými rukojeťmi a. Zaruka STIHL roky podla vyr. Kompaktní motorová pila STIHL s nízkými vibracemi, sériově vybavená velmi robustním a odolným řetězem Picco Duro.


Dobrý den, potřeboval bych poradit při volbě motorové pily. Potřebuji pilu vhodnou pro profi použití do prořezávek a probírek do hmotnatosti m3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg