torsdag 28. februar 2019

Oljeblanding motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Sjekk ut oljeblanding motorsag.


Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt! Kvaliteten på disse driftstoffene er av avgjørende betydning for motorens. Trefellerduden som var hos meg antydet at han brukte rundt 15l fuel hver dag til motorsag.


Da ble det for dyrt med Aspen, så han blandet selv. Og bruk ikke bensin til motorsag (miljøbensin). Hvor mye takts olje skal blandes i bensin ? For å kunne bruke motorsagen, trenger du en drivstoffblanding av bensin og motorolje. Til sagkjedet trenger du en kjedesmøreolje for at kjedet skal rotere riktig og.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Hos Jonsered tilbyr vi bare funksjoner som utgjør en reell forskjell for deg og motorsagen. Når du eier en Jonsered- motorsag , har du den kraften, påliteligheten og. Lettstartet og brukervennlig motorsag for deltidsskogbrukeren og huseieren.


Det kan jo nevnes at det GÅR an å skjære en sag med korrekt oljeblanding ,. Klarer aldri å huske på om jeg har hatt på taktsolje eller ikke på bensinkanna til jollemotoren. Tror det er motoren skal ha, men gjør det noe om den får. Kan alkylatbensin være skadelig for motoren?


Alkylatbensin holder motoren renere og gir høyere driftssikkerhet. Dette betyr en motor med lavt utslippsnivå, lavt bensinforbruk og høyt dreiemoment over et bredere turtallsområde. Det er svært få plenklippere som har 2-taktmotor, og som skal ha oljeblanding. De fleste har 4-takter, som skal ha ren bensin.


Motorsag Husqvarna 5- Tilbud. You may have to register before you can post:. STIHLs 2-taktsmotorer og STIHL 4-MIX-motorer, til motorsager, maskiner.


Bruk aldri en motorsag som er så modifisert at den ikke lenger svarer til spesifikasjonene til originalversjonen fra fabrikken. Ekshaustgassene er giftige. Han som eigde motoren før meg sa at den skal bruke olje i bensinen, men. Vi använder cookies för att personalisera innehåll och annonser, för att använda sociala medier-funktionalitet samt för att analysera besökstrafiken.


Driver med litt skogs drift og skjøtsel av beiter og lignende, ca 1-årsverk. Har alltid kjøpt stihl, fra FK og ferdig mixbensin fra FK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg