tirsdag 23. april 2019

Forgasser snøfreser

Vi har et stort utvalg snøfresere både på nettlager og i butikk - Se mer her! For å få mer informasjon kan du besøke oss. KUN TELEFONISK henvendelse besvares!


Jeg selger noen nye forgassere til Tecumseh motor, blir brukt på snøfreser , jordfreser, fliskutter, vedkløyver og. En forgasser er en mekanisk enhet som kombinerer luft og drivstoff i en forbrenningsmotor. Forgasseren kontrollerer strømmen av luft inn i en motor.

Lager Leveringstid 1-dager. Når du endrer retning av snøfreser , kan du også ønsker å endre chute posisjon. Snøfreser avløpstrakter direkte snø til området du ønsker. STIGA tilbyr et bredt spekter av hageprodukterfor privat og profesjonell bruk: plentraktorer, gressklippere, motorsager , Robot gressklippere og mange flere! Vedlikehold av snøfresere Ta vare på snøfreseren din!


Kjøp av snøfreser må anses som en investering som skal vare mange år fremover. Kan være at forgasser er moden for litt justering,. I og med at jeg ikke kan tenke meg til værre ting enn at en snøfreser ikke starter når en behøver den,.


Hva slags snøfreser trenger du?

Ofte våt og tung, eller stort sett lett og pudderaktig? Stor eller liten gårdsplass? Smal eller bred innkjørsel? Under justering av staget fra governor til forgasser , så fikk jeg plutselig et helt sinnsykt toppturtall!


Originale Deler og Tilbehør fra Husqvarna for alle situasjoner, med maksimal effekt og resultater som overgår forventningene dine. Små justeringer som er gjort til en ridning gressklipper forgasser kan gjøre en stor forskjell i ytelse. De fleste forgassere vil dra nytte av en årlig justering,. Selv om forgasseren er satt av fabrikken , over tid er det nødvendig å jevne justere forgasseren. Justering av forgasseren sørger for at motoren får riktig.


Briggs, Tecumseh,Honda,Marna fra FINN. Partner snøfreser selges fra Kr. Dra og slipp meg i kurven. Hondas minste snøfreser HS 5er en entrinns snøfreser til en særdeles gunstig pris. Spørsmål en: den mangler forgasser ,. Gjelder de modellene der forgasser er skrudd fast på tanken.


Det ligger noen videoer på om dette. Ny forgasser til snøfreser , jordfreser, med Tecumseh motor fra FINN. Hopp til navigasjon Hopp til innhold.


Pumpa som puper bensin inn til forgasser er ikke opprativ.

Det kan hende at pumpa virker. Men det klarer ikke pumpe opp noe når den er tom for bensin. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om.


Velkommen til Norlett Service Åpningstider: Man - fre 08.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg