tirsdag 9. april 2019

Tørketrommel med varmepumpeteknologi

Se alle våre modeller her! Siemens prisbelønnede produkter. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Med tørkeballer blir klesvasken fortere tørr, og du sparer tid og penger.

Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Tørketromler med varmepumpe beholder mesteparten av energien til tørkeprosessen,. Kjøp tørketrommel med varmepumpeteknologi Se flere produkter. Vi på Best i test Guiden gransker alle aktuelle tester og presenterer deretter det Beste produktet her. Vi gjør med andre ord forarbeidet for deg ved å undersøke.


Vi har et stort utvalg av tørketromler , med forskjellig kapasitet som vil dekke dine behov! Dette bør du tenke på før du handler.

Tromler med varmepumpeteknologi (avtrekkstørketrommel og kondenstørketrommel) blir oftest best i test. Skreddersydde tørkeprogrammer for selv de mest ømfintlige plaggene dine. Bedre behandling med mindre energi. Tørk vasken din effektivt, uten overtørking. Den nye AEG ÖKOKombi Plus er markedets første kombinerte vaskemaskin og tørketrommel som drives av varmepumpeteknologi.


TESTVINNER: AEG- tørketrommel med varmepumpeteknologi ble best i tysk test av tørketromler. En tørketrommel med varmepumpeteknologi er derimot mer energieffektiv fordi den fuktige luften blir ledet inn i varmepumpen,. Vi har den perfekte maskinen - både plassbesparende og energieffektiv.


Dra nytte av fordeler og tilbud. Med en AEG vaskemaskin og tørketrommel får du to maskiner i en. AEG lanserer nå en helt ny varmepumpedrevet tørketrommel for forbrukere som ønsker seg effektiv og skånsom behandling av klærne- samtidig som garderoben varer. Få klesvasken tørket raskt og effektivt med tørketromler fra Bosch,. Finn bilder, omtaler og tekniske spesifikasjoner for dette LG.


Vi har tørketrommel med varmepumpeteknologi nå, og den avgir betydelig mindre varme ved bruk, enn tørketromler vi har hatt før. Våre tørketromler har en smart varmepumpeteknologi som gjenbruker varmen og dermed. Tørt med varmepumpeteknologi.

Opplev AEG kombinerte vaskemaskiner og tørketromler , de ultimate 2-i-apparatene fullpakket med smart teknologi og trygge i bruk for sarte ullplagg. Utlufting- tørketromler transporterer altså fuktigheten ut av boligen sammen med den brukte luften. En kondenserende tørketrommel derimot, vil hente fuktigheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg