mandag 21. oktober 2019

Robot vinduspusser

Aldri mer gnikking med pusseskinn? Smart robot fikser vindusvasken. Indream Hobot 1robot vindusvasker.


Denne kommer ikke med sprayflaske, men du kan kjøpe forlengerskaft og vinduspusser som tilleggsutstyr. Den har testens lengste driftstid på minutter,. Automatisk vinduspusser Automatisk stopp Fjernkontroll Lydnivå: 71dB Pusser 1mpå minutter. Det har kommet en robot som tar denne jobben også, og den har ikke høydeskrekk. Vi har et stort utvalg av støvsugere i alle prisklasser!


Hos oss finner du din nye støvsuger! Vi gir deg det enkleste og beste tipset for å få vinduene dine til å skinne! EasyRobot Windoro er verdens første vindusvasker robot lagd for kommersielt bruk. En styreenhet og en vaskeenhet. Nå kommer den naturlige oppfølgeren – nemlig roboten som kan.


Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Nå er det kommet en robot som tar denne jobben også, og den har ikke høydeskrekk. Vindusvaskere, -pussemiddel, -naler og -kluter Her finner du alt du trenger til vindusvasken – pussemiddel, kluter, naler og oppladbare vindusvaskere. Velkommen til Stefans vinduspuss Jeg har spesialisert meg på vindus og persiennevask.


Med mange års erfaring gjør jeg jobben til en hyggelig pris. Elite Vinduspuss har dyktige vinduspussere i sin stab som står klar til å pusse dine vinduer. Morsom robot , men noe sprikende resultater.


De fleste kundene våre ønsker en fast vinduspusser og en. Kjøp det på salg hos lightinthebox. Batteridrevne maskiner som skal gjøre vindusvaskingen til en lek, selges som aldri før. Men kan maskinene leve opp til de løftene produsentene gir deg?


En vindusvasker gir effektiv og stripefri rengjøring av overflater som vinduer, fliser og speil o. Innovativ oppsugsfunksjon forhindrer drypping og vannsøl. Skriv kort om hva du ønsker tilbud på Eks: Utvendig vinduspuss 1. Vinduspusser - vinduspusser , bedriftsrengjøring, boning, bortkjøring, byggrengjøring, byggrenhol daglig renhol decca, decca wiper - Finn firmaer, adresser. NYHET - ROBOT Vindusvasker til norges beste pris :) KLIKK og SE hvordan den fungerer! Ved å bestille renhold hos oss er du sikker på at du får et godt produkt. Vi har års erfaring og mange fornøyde kunder.


Vi er en godkjent Renholdsbedrift. Viskerblader kan virke som en liten detalj. Men det hjelper ikke hvor ny og sikker bilen er, dersom viskerbladene er dårlige. Et godt viskerblad er omtanke, for deg. Ecovacs WINBOT 9, Ecovacs, Ecovacs Winbot 9vinduespudser W9er en revolutionerende robot til brug i hjemmet.


Få pudset dine vinduer helt enkelt! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning til din virksomhed.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg