onsdag 23. oktober 2019

Trapp moderne

Nordens bredeste utvalg i trapper. Se utvalget og kontakt oss her! Vi er her for å hjelpe deg. Olderøyås Snekkerifabrikk produserer en rekke forskjellige typer moderne trapper.


Materialer som brukes mye her er.

Spesialdesignet trapp med ukurante vinkler. Hver trapp er unik for det stedet den settes på. Oppsadla trapp i heiltre eik. HOVEDKONTOR: Hafrakerskrenten 5. Ved hjelp av moderne produksjonsutstyr, kan vi tilby et stort spekter av modeller og løsninger på våre. En trapp av denne typen fremstår som et smykke i rommet.


Kombinasjons trapp i stål, moderne og trendy.

Stål bidrar til å skape rene linjer,og et bevisst og moderne uttrykk. Kjøp trapp trygt, kontakt oss. Vi gir uforpliktende tilbud innen timer. Designtrapper fra Nytrapp. Er du på jakt etter en unik trapp ? Ta kontakt med oss, vi leverer det du ønsker deg.


Vi designer, produserer og monterer et bredt utvalg tretrapper, med alt fra klassisk eik trapp til et unikt og moderne design bestående trapp av hån. Trapp er et viktig element i din bolig og vi har et stort utvalg fra klassiske trapper til design trapper. Minimalistisk og stilrent. Rekkverk i stål og glass gir et eksklusivt og særpreget uttrykk. Erfarne trappespsesialister, godt kjennskap til tradisjonelt handverk.


NOR- TRAPP har lengst erfaring med rendyrket produksjon av trapper i Norge. Trappene er spesialtilpasset og vi. Gjennom basismodellen Bre har vi utformet en trapp som gir et moderne og fremtidsrettet design, samtidig som uttrykket i utformingen er varig.


Vi hjelper deg fra måltaking til ferdig montert trapp.

EikTrapp en moderne bedrift med ansatte. Er man litt opptatt av design og har et budsjett å forholde seg til,. Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk. Norskproduserte trapper med god design og høy kvalitet.


Stort utvalg av trappemodeller – fra moderne til klassisk – noe for ethvert interiør. ET TRINN OVER Riktig trapp forsterker boligens karakter. Kvalitet er det ypperste målet for hvordan vi lever opp til våre kunders forventninger. Vi har et godt utvalg av standard spiler.


I tillegg kan vi produsere etter kundens ønsker. Farger og materialvalg tilpasses kundens. Skal du sette inn en ny trapp i huset. Innenfor hver form finnes det gjerne moderne trapper, klassiske trapper, basistrapper eller tradisjonelle trapper. Oddvar Meisland er andre generasjons trappesnekker.


Hans kunnskap og erfaring gir deg trygghet for at trappen er av beste kvalitet og tilpasset. En stilig trapp kan fungere som et smykke i huset ditt. Bare se på disse lekre eksemplene i betong, stål og tre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg