mandag 13. mai 2019

Jordanker fundament

Danner et stabilt fundament uten at du behøver å grave eller støpe! Varmforsinket jordanker som skrus ned i bakken og er utstyrt med stolpefeste i U-modell. Krinner profesjonelle skruefundamenter forenkler grunnarbeidene og reduserer kostnader til et minimum Svært kort monteringstid. Passer for alle bærende jordtyper. Skal lage ny trapp til inngangspartiet.


Tenkte opprinnelig å grave ut ca 5m ned å støpe fundament , med ett øarmeringsjern pr.

The cookies we want to set are for analytics purposes only. These tell us things such as how visitors get to our site, what. Kan du ikke bruke gamle stolpesko om igjen?


Skift litt masse under gamle fundamenter med skille duk ,singel ,isopor og eventuelt en klatt sement under gammelt fundament. Fundament - eller jordspyd er en enkel måte å fundamentere på. Spikrer du fast et tversgående jordanker , sikrer du god stabilitet. Man kan bygge på samme minutt.


Oppå la jeg kun dragere og deretter terrassebor.

Ved bruk av jordskruer montert av våre montører vil du få ett stabilt fundament år etter år. Er du nysgjerrig på hvordan jordskruen kan hjelpe deg med. De fleste boder, redskapshus og lekehus er produsert i ubehandlet trevirke. Det er avgjørende for produktets kvalitet og levetid at dette får hensiktsmessig. Lurer rett å slett på om jeg låner et 200mm jordbor og borrer stk (2x3) hull 1m ned med.


Søyler må fundamenteres i frostfri dybde. KRINNER Skruefundament er tilgjengelig med forskjellige skruehoder og har en mengde anvendelsesområder innen moderne fundamentering. Med en terrasse på bakkeplan er det ingen fare om den utsettes for telehiv eller ikke er perfekt dimensjonert.


Men bygger du deg opp i høyden, må terrassen b. Vi har drivhus med værgaranti! Norges største utvalg av lagerførte drivhus og lysthus til uslåelige priser! Stolpesko og jordanker for å montere lekeåpparater og lekeplassutstyr i bakken.


I Uretek er vi specialister i stabilisering byggegrunde ved opbygning af fundament. Vores metode er hurtig og vibrationsfri. Etablering af fundament Stabilisering af træ- og klinkegulv Stabilisering af industrigulv.


Med sommeren kommer behovet for et trivelig uterom der varme dager kan nytes. Terrassen blir det naturlige valget for mange og den kan du enkelt. Noen som har brukt disse som søyle-bærere(jordspyd) til terasser, og evt erfaringer?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg