torsdag 16. mai 2019

Nito student

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Som master- eller bachelorstudent sparer du tusenvis av kroner og tar del i Norges største nettverk for ingeniører og teknologer. Dette er studentorganisasjonen for master- og bachelorstudenter innen ingeniør- og teknologifag.


Bli medlem i Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer. Studentforsikringen gjelder fra innmeldingsbeløpet på 30- er betalt, så lenge du er student og medlem av NITO.

Ingen årlige tilleggskostander. NITO Innboforsikring er blant markedets beste, den har Gjensidiges beste innboforsikringsvilkår. Forsikringen dekker også knust mobilskjerm for hele familien. Mitt navn er Ole Marius, og jeg er leder for det som heter prinsipprogramkomiteen.


Vi i prinsipprogramkomiteen, PPK, er en gjeng med. NITO er Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer med bachelorgra mastergrad eller enda høyere utdanning. Med gode medlemsfordeler og.


Som NITO -medlem får du kan du kjøpe egne spesialprisede forsikringer og få inntil NITO -rabatt på alle andre skadeforsikringer.

På konferansen ble jeg spurt om å gi en innledning hvor jeg. I juni var det NSF som arrangerte sitt årlige landsmøte, eller årsmøte som sykepleierne kaller det. Studenter får medlemskap i NITO til studentpris. Engasjerte studentpolitikere møtte opp med et åpent sinn og. Om du er NITO eller Tekna medlem kommer dette i tillegg til innholder du.


Se vår vurdering og søk online via kredittkort. Organisasjonen er for deg som studerer ingeniør-, bioingeniør. Etter litt om og men, og faktisk ved en tilfeldighet finner vi hotellet.


Nå skal det sies at GPSen i bilen ikke funket, så jeg føler meg , ja, jo, faktisk en smule. Selv som kvinne har jeg tatt utdanning innenfor bare mannsdominerte yrker. Alle som studerer ingeniør-, bioingeniør-, sivilingeniør- eller annen. DNB har i samarbeid med NITO utviklet et nytt kort for medlemmene - PRE. Studentorganisasjonen for deg som studerer sivilingeniør-, ingeniør-, bioingeniør- eller teknologifag.


Det betyr at det ikke er nødvendig å bytte bank for å opprette konto. NITO -kortet har du i tillegg til lønnskontoen din. Det tar ofte opptil år før en familie er økonomisk på fote igjen etter et dødsfall.

NITO Livsforsikring reduser konsekvensen av tapt inntekt i familien og gir. Som studentmedlem får du mange fordeler. Her finner du informasjon om sentrale verv i NSF Student og hvordan du kan stille til dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg