onsdag 15. mai 2019

Jula maling

På utkikk etter maling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter. Prisgunstig vannbasert maling som anbefales til bruk på ubehandlede, malte og tapetserte overflater innendørs. Denne prisgunstige malingen er perfekt når du skal. Slitesterk maling til tre- og betonggulv!


Hard Heads gulvmaling er en vannbasert gulvmaling som anbefales til bruk på ubehandlede og malte gulv innendørs. Matt hvit alkydoljegrunning som anbefales til bruk på ubehandlet og malt tre utendørs før maling. Den gir svært god festing for påfølgende maling og har veldig.


Jeg har akkurat malt noen vegger på mitt loftsprosjekt med jula sin maling beregnet for dette. Umiddelbart synes jeg den dekker litt dårligere enn jeg er vant med. Vi har kjøpt billigste Infra maling på OBS, og det vil jeg fraråde alle andre å gjøre. Neste gang vil vi velge den litt dyrere Lady-malingen. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Svensk test av innendørsmaling avslører at billig maling er like bra som dyr. Se vårt store utvalg av maleredskaper fra Jordan. Du kan være sikker på at Jernia har det du trenger av redskaper, her finner du alt fra maleruller.


Når det gjelder Jula og CO har de ofte merkeverktøy i tillegg til billigdrit. Maling og oppussing Alle maling og oppussing. Butinox Butinox Kroker 2-Inkl. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Butikkene våre bugner av gode tilbud og nyheter på gulv, maling , interiørvarer og spennende produkter til veggene dine. Her er vår rykende ferske kampanjeavis. Har ikke testet denne fra Jula , men en tilsvarende (ganske kostbar) veggfornyer. Den er helt grei å lime opp, men den vi benyttet klarte ikke helt å skjule.


Enten du trenger maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen. Stort utvalg av fargekart til maling inne og ute, slik at du kan finne den riktige fargen. Se fargekart online og prøv fargevelgeren her! Spraymax Epoxy grunningsfyller fra Hagmans, er en komponent epoxyprimer med utmerket hefteevne og korrosjonsbeskytende egenskaper.


Velg en butikk fra menyen, klikk på butikken på kartet eller søk butikknavn eller fylke for å finne informasjon om din Europris-butikk. Det er ulike åpningstider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg