mandag 30. september 2019

Motorsagdeler

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg.

This website uses cookies Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at dette er greit for deg, men du kan hoppe av om ønskelig. Caro Maskinservice AS driver med salg, service og reparasjoner av maskiner, tilhengere og utstyr i Ålesund og Drammen. Husqvarnas utvalg av motorsagreservedeler, -tilbehør og -verneutstyr av høy kvalitet er utviklet for å sikre deg trygghet, pålitelighet og verdi for pengene. Kjøp Deler Motorsag til beste pris her.


Vår nettbutikk har et stort utvalg av Deler Motorsag til salgs. Beklager, vi har ingen produkter som matcher disse kriteriene. En kraftig allroundsag med patentert CCS-system for lavere bensinforbruk og lengre levetid for luftfilteret samt dekompresjonsventil for lettere start.

Alfabetisk A-Å Alfabetisk Å-A Pris lav-høy Pris høy-lav. Lette og hendige, det er STIHLs motorsager for hjem og fritid. Flotte hjelpemidler når du skal sage ve pleie eiendommen, felle små trær eller utføre. Ellers er jo Ebay stedet for motorsagdeler , billig og enkelt. Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag.


Og enda fortere om du velger riktig sag. Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest av. Motorsager Ved mindre hagearbeider og ryddejobber kan du klare deg med en enkel modell av en kjedesag.


Den er lett å håndtere og enkel å jobbe med. Kraft kombinert med kompakt størrelse! Lettbrukt allround-motorsag som er utstyrt med totaktsmotor med snorstart, antivibrasjonssystem, dobbel kjedebrems. Pakke med kjeder og sverd til Stihl sager,og andre sager, med 0innfeste. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. En motorsag må ha en god balanse mellom kraft, størrelse og kvalitet. Vi har både enkle motorsager og sager for proffbrukeren.


Elektriske og bensindrevne.

Det handler om å vite hva du virkelig vil. Hvis du lurer på å kjøpe motorsag, ryddesag, traktor eller noen annen maskin fra Jonsere har du allerede kommet til. Få all siste informasjon om hendelser, salg og tilbud. Registrer deg for nyhetsbrev idag. Og glem alt om elektriske varianter.


For det første er det dårlig med. Hos oss finner du motorsager i merkene Husqvarna og Stihl. Kom innom butikken vår for å få veiledning hvilken motorsag som passer ditt behov.


Motorsag er et kraftig og potensielt farlig redskap om den ikke brukes riktig, derfor bør man alltid bruke verneutstyr når man arbeider med motorsag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg