onsdag 4. september 2019

Overspising konsekvenser

Og selv om overspising er forbundet med fedme,. Anorexia nervosa og bulimia nervosa er nå ofte hørt begreper knyttet til alvorlige risikoer og negative konsekvenser. Sjeldnere kalles overspising , mens de fortsatt. Du kan også få skader på kroppen av overspising , oppkast,. Kan å miste mensen få konsekvenser i senere ti når jeg ønsker å få barn?


Ta kontakt får råd og veiledning! Medisinske konsekvenser. Etter en overspising på kaloririk mat med påfølgende oppkast, kan de oppstå ekstremt lavt blodsukker. Spiseforstyrrelser hos barn og unge har alvorlige negative konsekvenser for fysisk,.


Episodene med overspising har mye av den samme karakteren som ved bulimi. Stadig flere sliter med dette i Norge. Bulimi kjennetegnes ved episoder med overspising og stort matinntak, etterfulgt av at man forsøker å kompensere for matinntaket og unngå økt vekt. Overspising er den vanligste spiseforstyrrelsen.


EN DAGSRASJON: Å spise en mengde som dette i løpet av en dag, er ikke uvanlig for en person som lider av sykelig overspising. Konsekvenser av overspising. En form for spiseforstyrrelse som ikke klassifiseres som anoreksi eller bulimi kalles patologisk overspising.


Bulimi, anoreksi og andre spiseforstyrrelser skyldes både arv og miljø. Flere kvinner enn menn rammes. Oppfatninger med uheldige konsekvenser.


Særlig gjelder dette ved bulimilignende forstyrrelser med overspising og oppkast. Bulimi skilles fra patologisk (sykelig) overspising med rituelt preg, også kalt tvangsspising (engelsk: binge eating disorder). Som ved bulimi er det også ved denne. Alvorlige konsekvenser på lang sikt. Anoreksi over lang tid kan gi alvorlige hjerteproblemer, i form av unormal hjerterytme og hjertesvikt, i verste fall død.


Det finnes ingen enkel forklaring på hvorfor noen personer utvikler spiseforstyrrelser. Man tenker seg at noen personer kan være. Den er karakterisert ved episoder med overspising , fulgt av et forsøk på å rense den mat som spises, ofte ved å fremkalle brekning. Mange overvektige har en overspisingslidelse.


Så mye som en tredel av de som lider av sykelig fedme, sliter med overspising. I følge masterprosjektet til klinisk. Barn med en overspising lidelse er å plassere seg på et høyere risiko for helsemessige komplikasjoner eller død fra diabetes og høyt blodtrykk.


Fordi overspising ikke får den. For eksempel kan man ha mange av symptomene på anoreksi men med perioder med overspising , slik at vekten er høyere enn det man ser hos de med anoreksi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg