onsdag 11. september 2019

Stihl bukse

Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Alt til trening - Fri frakt, fri retur - Sportamore - dagers åpent kjøp. X-tremt god passform, X-tremt sikre og X-tremt behagelige!


STIHL X-FIT - en helt ny generasjon av ergonomiske arbeidsklær designet for komfort og sikkerhet. Veldig slitesterk vernebukse med seler og sagvern foran, av beskyttelsesklasse 1.

Svart og grå yttertøy med orange striper i siden og 1 bevernylon. En vernebukse er en beskyttelsesbukse med verneinnlegg - en billig livsforsikring når du arbeider med motorsag. Et motorsagkjede er skarpt og roterer med en utrolig. Hele plagget er i stretch-materiale, og på de mest krevende plassene er det til og med 4-veis stretch.


Store High-Viz partier for optimal synlighet, reflekser og. Store partier med High-Viz oransje, signalfarget stoff, to reflekser rundt hvert bukseben, samt STIHL logo i refleks både på jakke og bukse gjør at du synes. Motorsagene er delt opp i fire ulike klasser.


De er lette å både starte og bruke,. NOK Se detaljer STIHL UnderWear trøye.

Verd prisen, og har høyrt av andre at konkurrerande bukser ikkje er like gode. Hei Jeg har stihl comfort motorsag vernebukser. Når jeg jobber og sola skinner så koker det i buksa mi fordi det blir så varmt. Stihl vernebukse SNEKKER Forestwear.


Buksen er svart så den suger til. Slitesterk skogsjakke ( bomull og polyester). Kraftig glidelås, lommer med glidelås og klaff med plass til f. Vernebukse med lags verneinnlegg fra STIHL gir en velprøvd beskyttelse samtidig som den er lettere enn en bukse med lags verneinnlegg. Innovative and comfortable − the unique STIHL ADVANCE X-TREEm overalls for arborists and forestry professionals.


Nettbutikk med Stihl -produkter og serviceverksted for alle produkter. Robust vernebukse produsert av funksjonell materialblanding. Også utstyrt med snittbeskyttelse, beskyttelsesklasse i. På den måten sitter buksa alltid på plass og sklir ikke opp under arbeidet.


Bruker Comfortbuksa fra Stihl sjøl, har dog gått så mange kg ned i vekt av all skogsjobbinga, at den jeg har er alt for stor. Funderer på X-FIT bukse selv, denne. Med sikkerhedsbukser fra STIHL har du en billig ekstra forsikring når der arbejdes med motorsav.


Sortimentet dækker over sikkerhedsbukser til ganske let brug over. Meget slitesterk vernebukse i vann- og smussavvisende materiale.

CLASSIC vernebukser leveres nå med verneinnlegg i kun lag, som gir lettere og mer behagelige bukser. STIHL MS 1MOTORSAG Bensindrevet motorsag for hjem og fritid. Hos oss finner du motorsager i merkene Husqvarna og Stihl.


Kom innom butikken vår for å få veiledning hvilken motorsag som passer ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg