mandag 20. januar 2014

Luftskralle

IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy. Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører. Mekanikere er godt kjent med trange arbeidsflater, hvor man bruker mer tid på å komme til enn man bruker på selve jobben. Würth kan gjøre jobben enklere med den. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.

Er det noen som har prøvd Bi1temas luftskraller? Tenkte jeg skulle kjøpe en liten luftskralle til bruk de få gangene der det er så lite plass å skru på at det. Skip to the end of the images gallery. Luftverktøy fra Chicago pneumatic.


Luftskralle Drivtapp Arbeidsområde (Nm) Maks. Verdens minste og letteste trykk luftskralle ! Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor.

Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Miniskralle med kompsitthus.


Patentert lyddemper dB(A). Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Alle bestillinger før kl 10.


Kraftig og god luftskralle laget av vår proffleverandør på verktøy, Beta. Solid skralle som tåler en trøkk. Trykk luftskralle r med regulering av omdreinings-hastighet. Plastovertrukket håndtak beskytter mot vibrasjon og kalde hender. Planetdrev sørger for god.


Støydempet, kraftig luftskralle med hele 1Nm. Kjøp og salg av nytt eller brukt mekanisk - verktøy. Her har du en liste over alle nye eller brukte mekanisk.


Leverandør av utstyr for nød- og reservekraft fra kVA til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg