fredag 31. januar 2014

Låvedør skinne

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Praktisk avskjerming av rom eller garderober! Inneholder skyvedørsruller, dørfester. LÅVEDØR : Slik kan det også gjøres:.


Du trenger: En eller flere tykke MDF-plater, for eksempel mm.

Skinne , beslag og håndtak til skyvedør. Vi holder på å restaurere en låve og der må vi bl. Noen som vet hvor man får kjøpt slåer til å stenge ei låvedør med? Vi har tatt for oss låvedørene. Skyvedørsskinne av aluminium.


Ved montering kreves skinne både oppe og nede. Hvis du vil lage en utenpåliggende dør selv, kan du kjøpe skinne og hjul separat, og lage dørbladet av det du måtte ønske: en gammel låvedør ,. Bygg dine egne skyvedører og spar plass.

Vi gir deg inspirasjon og veiledning til hvordan du kan bygge dine egne skyvedører. Beslag til skyvedør i høy kvalitet. Produktene er for skyvedører, låvedører, foldedører, transportbaner og industrigardiner. I nettbutikken finner du lås og beslag til dør og vindu. Den henger i noen svært solide skinner av stål i taket.


Installation measurements: The drawer can be very easily mounted and dismantled on the runners. Når man overtar en gammel låve, vil det som oftest være en del restaurering. Concealed runners with fixing beneath the drawer. Håndtak, knotter og kroker til beslag og opphenging Se innom oss når du leter etter kroker, knotter og annet til kjøkkenet.


Deretter overfører han målene han tok for beslagenes plassering i forhold til skinne og sville. Hvert beslag monteres med fire beslagskruer,. Solid skyveportskinne i elforsinket stål med forborrete hull.


Ved takmontering benyttes mm franske treskruer. For veggmontering benyttes. Har du noen ganger tenkt at det kunne være greit med et ekstra rom?


Sats på skyvedører – de kan brukes både som romavdelere og skapdører på mange slags.

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg