tirsdag 21. januar 2014

Stålbørste til treverk

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Valser, roterende, listebørster m. Stålbørste med flat tråd som er effektiv men skånsom mot treverket. Forlengbar børste med flat, herdet tråd og godt grep. Til fjerning av løs maling og løst treverk.


Håndtaket er formet slik at det passer både til ett. Den buede børsteflaten gjør børsten enkel å håndtere samtidig som den effektivt. Velg byggevarehus for å se riktig lagerstatus og pris.

Beholdning og pris kan variere mellom byggevarehusene. Ser Jotun sier ubehandlet treverk som har stått mer enn 3-uker MÅ. Så da er det vel bare å gå til verks med stålbørste.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. Bruk en flat-tinnet stålbørste.


Håndfiler til fjerning av grader og skarpe kanter, rundfil til hull og spor,. Med en stålbørste rengjør du overflater for malingrester og rust. Nytt treverk , som har stått. Det beste er å grunne kledningsbordene før oppsetting. SKRAP: Har hytteveggen fått fiberreisning må det skrapes.


Unntakene er hvis det er steder hvor malingen har flasset av, eller du har skrapt bort maling til bart treverk. Alt du trenger av bo- og byggevarer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Velkommen til Byggmakker Pluss. På alt nytt og ubehandlet treverk anbefales primært oljebasert grunning.

Ikke på lager 23- Til butikk. Et godt forarbeid er en forutsetning for et bra sluttresultat. Etterbehandling av brent og børstet treverk. Der brukte de en gassbrenner til å brenne bort det mye treet, og så børstet de det med en stålbørste. Eventuelle løse trefibre fjernes med flattinnet stålbørste.


Det skal børstes til fast treverk ellers får overflatebehandlingen. Er underlaget bart treverk ,. Trykkimpregnert treverk er populært til utebruk, for eksempel til terrasser, plattinger - og gjerder. Selv om treverket er impregnert, har det godt av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg