torsdag 23. januar 2014

Loddefittings til kobberrør

VVSkupp - Alt for bad og kjøkken! Produktet er bestillingsvare og forventes levert til kunde til oppgitt dato. Påføres med en børste, som er festet til lokket.


Du kan også gå inn på ønskeliste-siden og sende ønskelisten til deg selv på epost, for senere bruk. Kobberrør fås både i hårde og bløde.

Hertil brug loddefittings. Varen må bestilles fra leverandør. Enkel bestilling online og rask levering. Køb billige kobberrør og fittings hos BilligVVS. Bestil online og få leveret direkte til døren!


Loddefittings til kobberrør. Her finder du vores udvalg af loddefittings til kobberrør. Dette var førhen i tiden et meget brugt installationssystem.

Du kan også trykke dig ind på favorit-siden og sende favoritterne til dig selv per mail til senere brug. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Tenkte jeg skulle prøve meg på lodding av kobberrør ( til varmeinstallasjon). Men, jeg sliter med å finne netbutikker som selger det jeg trenger (loddeutstyret). Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i. KOBBERRØR - FITTINGS , LODDEMUFFERogNIPLER. Vi afsender din vare allerede idag. Indeholdende: Bøjninger, grader, muffe – muffe: – mm stk.


Det ville jeg vært forsiktig med. Hedestoker har stort lager af lodde fittings og kobberrør. TA kompressionfittings til pex: Kompressions fittings:.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Vi fører mange forskellige modeller i mange størrelser, til reparation af et gammelt. Levering af kobberrør og loddefittings direkte hjem til dig, når du køber online på.


Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Hos AO har vi flere forskellige slags kobberrør i sortimentet – de hårde, der ikke kan.

Derudover finder du både kompressions- og loddefittings , der passer til. God service og de bedste priser! Vi har gratis frakt og rask levering!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg