torsdag 26. februar 2015

Berge sag og trelast

Flere generasjoner av flittige hender, solide investeringer, nytenkning. Bestill katalog og se vårt utvalg. Her finner du et godt utvalg innen trelast og byggevarer generelt, samt de mest brukte.


Registrer bedriftskunde: Fyll inn de nødvendige opplysningene. Vi oppretter en konto og sender passord til din e-postadresse. Les mer om våre betingelser.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi er en ledende bolig- og hytteleverandør på Haugalandet. Hos oss får du eksperthjelp på de fleste områder innen trelast og byggevarer. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Maxbo har alt av listverk. Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Ytterdøren og inngangspartiet er det første møtet med huset.

Bedriftsinformasjon hentes fra Brønnøysundregistrene, blant annet hovedenhetsregisteret og underenhetsregisteret. XL-BYGG er Skandinavias største byggevare­kjede med 3butikker i Norge, Sverige og Danmark. Berge sag og Trelast AS fra , Rogaland.


Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. En ledende bolig- og hytteleverandør på Haugalandet. Vi har hovedkontor med salgsavdeling og XL Bygg byggvarehus i Ølensvåg, tilskjæringsanlegg i Ølen og kontor. Alle kan tilpasses etter ønske.


Det betyr at Byggeriet på Karmøy og i Sauda skifter navn og blir en del av. Dette byggetrinn vil bestå av frittliggende eneboliger som. Vis Ørjan Ingebrigtsens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Rune has jobs listed on their profile.


See the complete profile on. Bedriften med over 1ansatte er blant grunnleggerne av,. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis. Vi har egne tømrere og tar de fleste byggeoppdrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg