fredag 13. februar 2015

Pioner boremaskin

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Salg, service, verksted og delelager for Atlas Copco bensindrevne bor og meisel maskiner. Vi selger orginal lisens produsert PIONER det finnes kopier av denne på markedet , vi har også importert de andre for flere år siden ,. Jeg pussa ned en rusten ovn med børste på vinkelsliperen en gang og sprayet den med ny lakk. DOVRE har en egen lakk som heter Thermoblack som fås på sprayboks.


Elektrisk drevet boremaskin for boring i fjell og naturstein som erstatter Cobra eller Pionär fjellboremaskin. Benyttes ofte ved boring av ankerhull og hull til.

GOD ERFARING MED MASKINENE. Liten og lett bensin borhammer med Honda 4-takts motor. Så derfor egentlig ikke lov å selge her heller. Kongen av flerfunksjonelt utstyr. Boremaskiner, borhammer og kombihammer.


UCO leier ut borhammere og kombihammere som brukes til boring av hull i harde materialer, for innsetting av plugger, skruer. Med stabile konstruksjoner og høy kvalitet er vi det selvsagte. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Liste på alt pioner boremaskin bilder Fra Gadyet. Kan noen fortelle meg hvilken olje som bør brukes til pioneer maskin fra wee gruppen? Blandes med vanlig 95oktan? Gjerne helt produktspesifikt og produsent. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Pioner 1anleggsmaskiner Selges og kjøpes. DELEKATALOG YN STEINBOR Diagram av borskaftets hylse-deler, og hammerhylse-deler Borskaftets hylse-deler, og hammerhylse-deler: Serie-nr.

BOR ECO Scantool 13mm 1-fas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg