mandag 9. februar 2015

Swedoor skyvedør

Stort utvalg på skyvedører! Over år med fornøyde kunder. Nå: lave priser på utvalgte varer. Swedoor tilbyr skyvedører av ypperste kvalitet. Skyvedør i vegg og utenpåliggende skyvedør.

Se nettsiden her og finn en innvendig skyvedør som passer deg. La deg bli inspirert og kombiner design med funksjonalitet. Besøk våre nettsider her og finn din skyvedør.


Alltid gode priser på SWEDOOR fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. En klassisk og funksjonell dørløsning som dekker det grunnleggende behovet ditt.


Spar plass med skyvedører! I dag som det bygges mindre boliger, er det viktig å spare plass.

En hengslet dør opptar ca. Hos MAXBO finner du innerdører i mange ulike utforminger, størrelser og farger. Kjøp på nett eller i butikk.


Det finnes svært mange ulike modeller av innerdører, både når det gjelder utforming av dørbladet og materialet de er. Sjekk ut Kvalitetsresultater og Svar. Praktisk avskjerming av rom eller garderober! Inneholder skyvedørsruller, dørfester. Det må til, for hyllen, som også er en skyvedør , veier bortimot 7kilo når den er tettpakket med bøker.


Lad dig inspirere og kombiner design med funktionalitet. Besøg vores website her og find din skydedør. Med en skyvedør oppleves også døråpningen som større, ettersom døren forsvinner helt når den åpnes. Bygger du den i tillegg inn i veggen, kan du bruke veggen på begge sider til bilder eller annen veggpynt.


Hvor ønsker du deg skyvedør ? Vi har et stort utvalg av ytterdører på lager. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre ytterdører. Hos oss finner du alt fra enkle standarddører til flotte designdører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg