torsdag 26. februar 2015

Jobb i narvik

Finn din drømmejobb i dag. Trenger du tips til å søke jobb? Sjekk ut vår jobbsøkeguide her! Butikkmedarbeidere, Butikksjef G-sport, Varehusmedarbeider og mer!


Deltidsoppdrag med mulighet for å jobbe hjemmefra for selvstendig næringsdrivende. Servicemedarbeider, Driftsleder, Nattevakt og mer!

Vi er spesialister på blant annet ortopedi. Norges største sportskjede, g-sport, søker en dyktig leder til g-sport narvik med vinnerinstinkt og hjerte for sport! Søk etter Nav- jobber i Narvik. Hos Jobzone Hålogaland finner du et entusiastisk team av rådgivere som hjelper deg å finne riktig person til riktig jobb i hele regionen.


Museum Nord: Gruveindustrien var grunnleggende for samfunnsstrukturen som vokste fram fra begynnelsen av forrige århundre i kommunene Narvik , Ballangen og Tysfjord. Ledige stillinger Narvik , på Jucan finner du jobber og ledige stillinger i Narvik. Narvik er neste destinasjon for den svenske varehuskjeden som i dag teller varehus i Norge. Etter en svært god lansering i Norge med køer på alle.


Narvik kommune er inne i en utredningsfase for å undersøke hva som bidrar til svevestøvproblemene i Narvik by.

Resultatene vil gi grunnlag for hvilke tiltak. Museum Nord: Vår avdelingsdirektør i Ofoten skal gå av med pensjon, og vi søker hans etterfølger. Har du et engasjement for museum, for formidling og for Ofoten. Kunne du tenke deg å jobbe hos oss på UNN Narvik , byen i hjertet av Nord-Norge? Les mer om å jobbe i Narvik.


Kontakt våre konsulenter i Adecco Narvik. Narvik og Oilers var nylig svært nære å lande en samarbeidsavtale som nærmest kunne gjort Nordland-klubben til løsningen på hvordan de unge i Oilers. Krogtoft har også flere års. NAV forvalter en tredjedel av statsbudsjettet gjennom ordninger som dagpenger, arbeidsavklaringspenger, sykepenger, pensjon, barnetrygd og kontantstøtte. Den sovende mannen har fått et nytt hvilested.


Husker du kirkegård-skulpturen i Narvik ? Her er alle ledige stillinger som er registrert på FINN. Lik denne siden og motta varsler så snart nye og. Her finner du din neste jobb.


Klok, åpen, initiativrik og i lag er vårt verdigrunnlag,. Startsiden for jobb og karriere i Norge. AMFI Narvik , Bolagsgata Narvik. Senterleder: Helge Edvardsen.


Slik ligger skulpturen på kirkegården i Narvik.

All utskipning av malm skal foregå over Narvik havn. I første omgang vil få jobb med å laste båter og ta imot malmtog.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg