onsdag 7. desember 2016

Multi 5a

Gyldendal Undervisning skal gi viktige bidrag til at barn, unge og voksne lærer mer og bedre, og slik er rustet til å møte livets oppgaver og bidra positivt til et. Elevene får nye utfordringer hver gang de går inn på nettstedet. Easily share your publications and get. Multi Smartbok er en digital versjon av læreboka. Elevene kan markere i teksten, søke, lage bokmerker og legge inn egne notater.


Sendes innen 1‑virkedager.

Om Multi 5a Revisjonen av Kunnskapsløftet har økt fokus på de grunnleggende ferdighetene. For å møte disse endringene reviderer vi Multi 5-7. Parallellboka er en bearbeidet utgave av grunnboka, og er tilpasset ved at lærestoffet er tydeligere visualisert og grundigere forklart, samt at noen av oppgavene er.


Disse nettsidene trenger Javascript og Adobe Flash for å fungere. Du må slå på Javascript i nettleseren din. Lærerens bok følger grunnboka side for side og gir forslag til spill og aktiviteter med samme fag.


For å bevege deg enkelt mellom Multi og Salaby, kan du logge deg på som Salaby-bruker. RSPLAN I MATEMATIKK FOR 5.

Sommerfugler og marihøner Hvor mye? Nettoppgaver Kapittel 2b Symmetri. Heftet) av forfatter Bjørnar Alseth. Se flere bøker fra Bjørnar Alseth.


På dette website finder du link til resurser, som er nyttige i forbindelse med arbejdet med MULTI. Derudover er der adgang til MULTI i-bøgerne. Multi 5A kap – Hele tall Side – Oppgaveboka til Multi Side – Multi nettsider. Diplom får du når du klarer den raske. I elevboka finnes det tydelige læringsmål, slik at elever og foresatte vet hva elevene skal lære i hvert enkelt kapittel.


Uninett understreker at Uninetts tjeneste Feide, og. Smart Tavle tar utgangspunkt i læreboka. Her er Multi 5A , Grunnbok, Smartbok, Elev, BM. Multi - Matematikk for barnetrinnet - Gyldendal Undervisning.


Klikk på knappen under for å laste ned og. Grunntall 1-er et helhetlig læreverk i matematikk for grunnskolen. Grunntall har tydelige eksempler og oppgaver i ulike vanskelighetsgrader. Elev: Tast inn koden du fikk av læreren din.


Multi definition, a pattern of several colors or hues, usually in stripes: This dress comes in pink or green multi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg