torsdag 14. januar 2016

Fugesparkel

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Silikon, Epoxy og Sementbasert.

Byggprodukter For Nordisk Klima. Stort utvalg hos Clas Ohlson. Nedenfor ser du sist registrerte beholdning ved våre butikker. Vi anbefaler alltid at du ringer inn til din nærmeste butikk.


Beskrivelse Liten fugesparkel i silikon. Standard fugesparkel i silikon materiale. Helt ny, ubrukt, aldri åpnet. Kjøpte to stykker og disse er drøy i bruk og tetter kjempe bra!

Beste sparkelen jeg har brukt. Fugesparkel i silikon, type liten. Vi bruker cookies for å optimalisere innholdet for deg.


En vannfortynnbar, lateksbasert, fingradert fugesparkel for bruk innendørs. Tonet i tilsvarende farge som gipsplater. Skrap bort overflødig fugemasse med sparkelen, arbeid diagonalt.


Deretter glattes fugen ut med en fuktig finger, pensel eller en fugesparkel. Overskytende masse tørkes vekk med en fuktig svamp og rent vann, før massen er herdet. Gir mulighet for forskjellige fugeproflier.


Antall i kartong: 2stk. Sparkelmasse som er beregnet til skjøt- og flekksparkling av bygningsplater og er gjerne basert på PVAC-dispersjon, mens fugesparkel oftest har en noe mer fleksibel. Glattfix Original er en universal fugesparkel til glatting av alle slags fugemasser innen så vel bygg, som metall- og bilindustri. Hurtiginstruks Platene leveres med sparkelkant på langsidene som sparkles med Fermacell fugesparkel (15l spann, se tilbehør) og.


Med trehåndtak og sort gummi. Ekstra myk fugesparkel for glatting av elastisk fugemasse. Mykheten gir ekstra fleksibilitet. Gipsbasert fugesparkel for Sto Akustikkplatesystemer.


Organisk sparkelmasse for nedpendlede akustikkplatesystemer fra Sto.

Etter påføring glattes fugen ut med en fuktig finger, pensel eller en fugesparkel. Sparkel, fugemasse og fugeskum kan innehalde helse- og miljøfarlege stoff. Plater med sparkelkanter skal sparkles med fugesparkel og papirbånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg