mandag 12. desember 2016

Terra snøfres

Har eit spørsmål: Tåler clutchen det? Terra 2snøfres fra FINN. Viss eg brukar den på lett puddersnø vil det vel fungere, men på tung kramsnø vil det vel bli tungt?


Vurderar å kjøpa ny snøfres. Det skal vera ein totrinns, men er usikker på merke og kva pris ein skal strekka seg til. Noen spørsmål er for store for nettet.


Vi har lokalbanker med dyktige rådgivere som kan hjelpe deg med å finne gode løsninger for deg og ditt behov. Tera snøfres 210cm de var byttet lager på den etter sist bruk har og ski til den. Mangler kraftoverføringsaksel.


Prisen er litt høyere,men når det gjelder snøfres så får du det du betaler for. Har en Tecumseh hester snøfreser motor fra stiga snøfres. Har også det som startet som tohjuls traktor prosjekt, men selges istedenfor. Etter nok en lang, kald og snørik vinter så er jeg drittlei.


Bruker over timer på å måke veien og gårdsplassen med ATV og liten freser. Noe av Maskinene for salg, se de lengre nede her. BT Jekketralle selges med nye pakinger og løfter hver gang fra kr.


Kven har deler til Westbjørn snøfres ? Ligger ute på Netthandel til Kinapriser. Hadde jeg trengt, hadde jeg kjøpt. Fella SM3Trans Slep Slåmaskin. Dette en saakalt redskapsbaerer og jeg har allerede kjoept baade snoefres og snoe skjaer til den. Naa gaar jeg med tanker om aa innvestere i grave aggregat.


Globus snøfreser blir nÃ¥ levert med hengsel slitesko for bedre bæreevne og økt levetid. NO TERA : Hjulet i vänster sida kan tas bor t fr ån snöslungan. For alle dine manualer, instruksjoner og brukerveiledninger.


Globus snøfreser blir nå levert med hengsel slitesko for bedre bæreevne og økt levetid. Link to post Share on other sites. Get without the ads. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Lena Maskin AS: Traktor, maskiner og redskap.


Vi har flere verksteder og et stort utvalg av deler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg