fredag 9. november 2018

Byggtørker jula

Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Velkommen til oss på Jula ! Oppdag hva vi kan tilby deg! Liten og effektiv proff byggtørker som enkelt kan flyttes dit du trenger den. Byggtørker Byggtørkere som passer i lagerrom, verksteder og nybygg. Se vårt utvalg av byggtørkere på nett, og hent i butikk. Byggtørkerne leveres komplett med industrislange og gassregulator for tilkobling til industriflaske (polkobling).


Bærbar infrarød byggtørker med vifte. Kan drives av parafin eller diesel. Med overopphetingsvern, flammevokter og automatisk elektrisk sikring.


Mobil byggtørker som kan drives av parafin eller diesel. Overopphetingsvern og flammevokter. Automatisk elektrisk sikring. Ovnen brukes til oppvarming og tørking. Hadde besøk i garasjen en kvelog han satte meg på ideen åkjøpe meg en byggtørker sånn at jeg kunne hive varmedressen av meg når jeg holder på der ute i vinter.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. En byggtørker gir en hurtig og kraftig oppvarming, og er spesielt egnet i nybygg, lagerrom, verksteder, byggeplasser, eller tørking etter vannskader. Byggvarmere er genialt til hurtig.


Jul Originalt og morsomt Klovner Filmer og serier Pirater Prinsesser og konger Yrker Religion Sexy. Propan gassbrennere, 230V 1-fas, for bygg, industri, lager. Kan du ikke like godt kjøpe en byggtørker på biltema til noen hunderlapper? Burde ikke den også gjøre susen?


Hei Har vært en del plaget i år med å få vann. Robuste varmluftapparater for bygg og anlegg. Utmerket byggtørker Effekter fra til kW. Erstattningsartikler, reservedeler og tilbehør kan fremdeles være tilgjengelig for produktet. Med effektkontroll, termostat og overopphetingsvern.


Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Master byggtørker 134kw diesel uttak Ø300mm. Sammenlign og finn den billigste prisen på jula no. Er det noen som har erfaring med denne? Har 50kvm jeg kunne tenkt meg å varme opp av og til for.


Ramirent har mange år med erfaring fra løsninger for tørking og oppvarming av bygg og anlegg. Hos oss leier du byggtørker , avfuktere, samt dieseltanker og vifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg