tirsdag 13. november 2018

Dampvasker med sug

Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


En profesjonell dampvasker rengjør hygienisk og miljøvennlig uten bruk av rengjøringsmidler. Med en dampvasker kan du rengjøre nesten alt i hjemmet, fra gulv og tekstiler, til hvitevarer og fuger og. Velegnet for bruk på harde gulv, overflater i rustfritt stål, inventar, husholdningsmaskiner, industrisystemer og glass.


Håndtaket med reguleringsbryter garanterer. Damprengjøring, støvsuging og tørking i én rengjøringsprosess. SV dampstøvsuger kombinerer multifunksjonalitet. Med en gulvvasker med sug trenger du ikke lenger å støvsuge gulvene først, for deretter å vaske dem – dampvaskeren gjør nemlig begge deler i samme slengen! Multifunksjonell dampvasker som hjelper deg med både rengjøring og støvsuging.


Den moderne dampvaskeren kombinerer multifunksjonalitet med den. Søk etter dampvasker med sug på Kelkoo. Sammenlign tilbud på dampvasker med sug fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Rengjøring med damp er meget effektivt og du slipper å skrubbe eller polere. Damp trenger inn i mikroskopiske hull og sprekker mellom skitten og overflaten.


Kompakt dampvasker som hjelper deg å gjøre rent inngrodd smuss på en hygienisk og kjemikaliefri måte. Høykvalitets dampvasker med rustfri boiler, automatisk etterfylling og oppsug. Leveres inkludert med stor utstyrspakke. Bare en liten advarsel : ikke vask tak-ess platene dine med dampvasker , (hvis du ikke egentlig har ønske om å bytte dem ut ). Har ikke egen erfaring, men har. Karosseri, lakk og bilpleie: Heisann!


KÄRCHER DAMPVASKER SC PREMIUM SC Premium er en kompakt og håndholdt dampvasker med trykk på bar. Dampvaskere med sug Produktnummer: 1. Den trenger kun minutters oppvarmingstid. Alle Tecnovap sine dampvasker med sug har man også mulighet til å montere hepafilter. Digital dampinnstilling med moduser Rengjør alle slags overflater med ren damp Flekkfri glans på alle. Finn de beste prisene på nettet.


Husk at du kan rense teppe med dampvasker og at den gir en perfekt. Har lest litt her og der om dampvasker og tenkte at jeg skulle ta sjansen å kjøpe en. Var innom Jula og de hadde ikke Nilfisk på lager, så da var det jo en god. Dampoppsuging, dampvasking, våt- og tørrsuging.


Enkel å bruke med elektroniske knapper i håndtaket, som gjør det enkelt å bytte fra sug til damp eller begge deler samtidig. Selv yttersiden av damp rengjøringsmidler-oppreist eller håndholdt suge- og nonsuction modeller-varierer fra produsent i form av farge og form, de fleste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg