tirsdag 19. april 2016

Kodelås dør coop

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Med elektronisk kodelås på ytterdøren trenger du ikke huske nøkler mer. Se hvordan du enkelt installerer kodelås i ytterdøren selv.


Elektronisk dørlås som åpnes ved å taste en kode, holde en brikke inntil, bruke en fjernkontroll, eller rett og slett åpne med mobilen. Få pris på kodelås til ytterdør fra Verisure her.

Med kodelås fra Yale Doorman slipper du nøkler. Monteres på ytterveggen og er perfekt når du ikke har fjernkontrollen med deg. Se mer av Coop Obs Bygg Slitu på.


Er det snakk om en leilighet er det gjerne bare én dør du trenger lås til. Kodelåser fås i mange varianter og kan brukes til de fleste formål. Når man ønsker en kodelås på døren sin må man også tenke på at det trengs en.


Det å låse døra er ingen ny foreteelse.

Låser fantes for tusenvis av år siden. På 800-tallet klarte engelske håndverkere å lage en metall. Interessen for kodelås er svært økende. Med nye ID Lock 1kan vi tilby etter vår mening den beste og peneste løsningen.


Yale Balcony og Yale Window, kodelås i hele huset. Enkel i bruk – bare tast sifre! Svar: Glue smartlås monteres enkelt på innsiden av din dør. Hva slags batterier bruker Glue, og hvor lenge varer de? Tror Easyaccess EasyFinger vdør - kodelås lanseres snart, eller?


Hus, hage og oppussing: Fant denne siden hos coop. I stedet har den et berøringspanel som låser opp døra med kodelås. I tillegg følger det med ti nøkkelbrikker, i form av RFID-brikker,. Yale Doorman Kodelås med app.


Kodelås Easy 9er spesielt utviklet for nordiske forhol. Hakereile kobler sammen dør og karm for høyeste sikkerhet. Rømningsikker - kan åpnes strømløst fra innsiden.

Har du spørsmål om våre produkter? Norsk dør har forhandlere flere steder i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg