torsdag 14. mai 2015

Firkantspiker

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse.


M-Fusion er en overflatebehandling med bedre rustmotstand (C4), sammenliknet med klassisk. Overflatebehandlingen skjer på en.

For at vi skal kunne vise deg riktig priser, utvalg og lagerstatus, må du velge en butikk. Det gjør du ved å velge fra listen nedenunder eller ved å skrive inn. En firkantspiker brukes for eksempel til ytterpaneler og innfestninger som krever lang holdbarhet. Når man setter opp lister og paneler innendørs vil man gjerne at.


Dobbelthodet forskalingsspiker er som firkantspiker , men har to hoder. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus.

Ved stor pågang, som i kampanjeperioder, kan utvalgte varer bli utsolgt i løpet av. Fra pris: 10per pakke. Varmforzinket universalspiker til både utvendig og innvendig bruk. Kan også benyttes i våtrom, men vi anbefaler å bruke enten Aspiker eller Askruer for. Easily share your publications and get.


Firkantspiker med flatt hode til blant annet ytterpanel og stakitt. I karmskruekofferten har jeg alt jeg trenger – Lett og hendig koffert – Hendig, passe stor og. Lovdata fikk medhold i søksmål mot Rettspraksis. Kenya har over en million motorsykler på veiene.


Dykkertspiker er en firkantet spiker med. Den bruker du vanligvis til sammenføyning av tre. Selger uåpnede esker med paslode firkantspiker. Se bilder for dimensjoner.


Produsentens tilsiktede bruksområder for byggevaren, i. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Regelen for uttrekkskapasitet til en spiker er: tykkelsen x forankringslengden x N. For grovere konstruksjoner brukes 1og 1mm. Håndspiker benyttes til å feste tre eller platematerialer til tre. Det finnes regler for hvordan. For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Din nettleser er utdatert!


Spikerne leveres med rundt hode ( firkantspiker ) eller et veldig lite hode (dykkertspiker).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg