torsdag 14. mai 2015

Pappspiker

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Lave priser på spesialspiker. Bestill på nett hos Clas Ohlson. Varmforsinkede pappspiker til festing av f. For asfaltboar byggfolie, takpap. Byggmakker har et meget bredt utvalg av spiker av alle salg, alle størrelser og til alle underlag og materiell.


Usikker på hva du trenger, snakk med en av våre. Spiker til papp og shingel. MAXBO har spiker, skruer og festemidler finnes i svært mange typer og dimensjoner.

Kjøp på nett eller i butikk. Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Ved legging på gammel shingel brukes 2. Brukes blant annet til snekrede. Sjekk priser på pappspiker.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! For bruk av 16° pappspiker. Justèrbart innslag for perfekt resultat. Valgbar enkel- eller serieskuddsavtrekker. MM, COIL Klikk for mer info.


For feste av papp, tynne plater o. Liten og lett pappspiker pistol. Den ligner litt på den jeg prøvde å la bort. Jeg la kantlimt Isola underlagspapp (glemt navnet). Det jeg så var at pappspiker pistolen strakk pappen litt ved anslag.


Pakkes i esker a 2spiker, paller a 3pakker.

Pakkes også i storforpakninger a 7. Pappspiker leveres i varmforzinket utførelse. Kan brukes til: Shingel, takpapp og asfalt. Produsert av herdet stål med varmforsinket overflatebehandling.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg