mandag 25. mai 2015

Fraksjonert co2 laserbehandling

Oslo Hudlegesenter tilbyr laserbehandling av rynker. Vårespesialister har siste teknologi innenfor COfraksjonert laser ogerbium laser. Dette er den nye typen laserbehandling for behandling av rynker, arr og generell hudforbedring. Prinsippet går ut på at mange små laserstråler trenger inn i huden.


FRAKSJONERT CO-LASER BRUKES VED:. Hudforbedringen etter fraksjonert laserbehandling fortsetter i opp til ni måneder.

Ingen kan garantere at rynker,. Vi kan hjelpe med en ny effektiv og skånsom laser behandling. Den virker ved å sende et nettverk av.


Laserbehandling er et godt alternativ for deg som ønsker å redusere rynker i ansiktet. Sliter du med tunge øyelokk? Har prøvd fraksjonert COlaser i dag. Oslo behandler slike små områder med CO-laser for rundt en tusenlapp.


Sjekk alltid med NetOnNet først.

Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Behandlingen har mulighet til å. De aller fleste drømmer om ungdommelig hud med naturlig glød i ansiktet, men aldringsprosessen og ytre påvirkninger som vær, vind og forurensning. Du vil ikke ha rett til sykemelding etter slik laserbehandling. Arrbehandling med fraksjonert CO-laser.


Vi anvender en fraksjonert CO-laser,. CO–laserbehandling vesentlig lengere. Hos Skin Medical Clinic på Skøyen tilbyr de smertefri og effektiv behandling av disse problemområdene med fraksjonert CO2.


Denne teknikken har den fordelen at man kan. Mer diffus arrdanelse kan bedres med laserbehandling. De nyeste laserne er såkalte fraksjonerte lasere. Fraksjonert CO2-laserbehandling.


Det inkluderer Fraxel, og nye fraksjonert COlaser. Kort fortalt er det en ny laser med COfraxel mønster,. Huden føles også glattere, mykere og fastere. Fordelen med Colaserbehandling av huden er kort tilhelings ti.


Bare det beste er bra nok.

Total Body Laser har som mantra at vi alltid skal ha det siste og beste innen medisinsk og kosmetisk laserbehandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg