tirsdag 26. mai 2015

Honda jordfreser til salgs

Nå fri frakt på alle hagemaskiner. Se våre solide jordfresere her! Finn honda jordfreser til salgs. Vi har nå honda jordfreser til salgs fra Finn.


Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Ikke sikker på hvor gammel den er da jeg har kjøpt den brukt selv.

Nytt tenningsanlegg på den så starter og går bra. Har også delemotorer, deler, reimer og annet til disse, nytt og brukt. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette. Andre har kjøpt det du leter etter Sammenligne med tidligere solgte varer.


Snapper RTjordfreser selges. Andre i nærheten står da fritt til å komme med andre tilbud frem til jeg eventuelt skriver noe annet. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Vi tilbyr både elektriske og bensindrevne modeller.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Teknisk sett brukes en jordfreser til å gjøre jord løs og luftig. Den knuser harde jordklumper og gresstorv. Retrades kommisjon er inkludert i budet. Evt håndteringsomkostninger og moms tilkommer.


Kultivator med horisontal akse ( jordfreser ,…) annonser. Driftssikker kraftoverføring med kjededrift sikrer minimalt med vedlikehold. Jordfreser for traktorer opptil hk. En liten hagemaskin med mange positive overraskelser. Du er ikke lenger nødt til å ha en stor jordfreser for grønnsakshagen, eller et halvt.


En jordfres fra oss vil overta den tunge jobben med å vedlikeholde blomsterbe plen og grønnsaksåker. Maskinene er trygge, kraftige og ideelle til den jobben du. Beste Priser Med Handlesmart! GardenTools tilbyr elektrisk jordfreser som passer perfekt til små og store hager. Hopp til navigasjon Hopp til innhold.


Det finnes også Pris fra en butikk. Dette skyldes ikke minst kraftoverføring via planetgir og det berømte.

Vekt: kg Fresebredde: cm. Grim har et bredt utvalg av Honda produkter i Lillestrøm og Jessheim. Det vi ikke har på lager skaffer vi raskt. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg