torsdag 21. mai 2015

Bosch psb 18 li2

Finn laveste nettpris her. Sammenlign driller og se hvilke som er best i test. Enestående håndterbarhet takket være den kompakte konstruksjonen og den lave vekten.


Den lave vekten på kg bidrar i stor grad til dette. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: 18V, batteri(er), 2.

ALLE BOSCH PRODUKTER MERKET SOLO LEVERES UTEN BATTERI OG LADER. En kompakt og sterk drill med kraftig batteri og hurtiglader. Inngår i Power for All V serien. For borejobber i tre og metall, og slagboring i mur.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Togirs batteridrevet drill i Power4All -V-systemet. Med lithium-ion-teknologi og integrert girskift som sørger for optimal kraft til enhver bruk.


Enkel i bruk, men skule gjerne hatt et ekstra gir, og plass til litt grovere redskap. Prisen gjelder kun ved bestilling i nettbutikken.

Boschs Power4All V-serie. PSB LI-Power Tool pdf manual download. Bedste håndtering i sin klasse takket være den kompakte konstruktion og lave. Boremaskinen klare boring af huller. Lesen Sie hier den aktuellen Artikel.


Free delivery and returns on all eligible orders. Elle semble effectivement. Den har kraftig planetgir med gir, og har integrert. Handle smart - Spar penger.


Ett V-batteri som passer alle batteridrevne. Kraftig batteridrill for den kresne. AH batterier som passer til alle verktøy i samme serie.


Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg