mandag 20. juli 2015

Innbinding av bøker

Bestill bøker på nett og hent i din lokale ARK-butikk innen en time. ARK venner får en rekke fordeler. Best av alt, det er helt gratis! Vi har titusener av titler.


Bøker på lager sendes samme dag!

Velg blant millioner bøker ! Vi kan velge mellosoftcover,. Limfreste bøker : materien samles og kuttes av i ryggen før limet påføres og materien limes til omslaget. Du har mange valg på mappen og bøker i ulike formater. Vpaper Vårt førstevalg og anbefalte kopipapir til Unibind innbinding Dersom dere ikke har bestilt og brukt Vpaper enda vil vi anbefale dette på det.


Laminering og innbinding Våre lamineringsmaskiner hjelper deg å forsegle viktige papirer, dokumenter, instruksjoner etc. Vi trykker bøker i små og store opplag, de fleste formater og med profesjonell innbinding.

Vi binder inn alt i fra til flere tusen bøker. Som for eksempel tidsskrifter, album, dokumenter, praktbøker, små og mellomstore opplag. Det er ikke vanskelig med bøker og verker vi vet ikke har noen stor økonomisk verdi. Verre er det med bøker hvor tilstan innbinding ,. Små og store opplag - Hardcover bøker.


Her finner du svar på mange av de vanligste spørsmålene angående innbinding av bøker. En gammel håndtverkstradisjon for innbinding av bøker. Bøkene har en åpen rygg der sømmen er synlig. Vanlig heftede bøker , det vil si bøker der arkene er sydd sammen etter trykking og falsing, har ofte omslag av kartong. Jeg kommer til å drive med vanlige aktiviteter.


Innbinding kan derfor også kalles kartonering. Det kan være reparasjon eller innbinding av bøker i ulike faser, marmorering av papir. En trykksak er ikke lenger bare farge på et papir. Det finnes et bredt spekter av muligheter for etterbehandling og innbinding av din produksjon, og topp kvalitet. Zeppelin ABC består av tre bøker.


ISBN er et internasjonalt nummersystem for identifikasjon av bøker og liknende publikasjoner.

Kjøp bøker , spill, leker, kontorvarer, film og musikk på ARK. Levering rett hjem eller klikkhent i din ARK-butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg