tirsdag 21. juli 2015

Stiga motorsag test

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi kårer den derfor til best i test. Stiga selger ennå ikke pakker med motorsag ,. BALANSE: Kvisting er en bra test på om saga er godt balanser Foto: Foto: Øivind Lie.


Oppdag STIGA Bensin kjedesager : kraft, effektivitet og komfort med høye skjærekvaliteter. Den nye generasjon Stiga Motorsag. Stor test av rimelige motorsager.

Test av batteridrevne motorsager Motorsag. Her er det verdt å nevne at motorsag er en typisk sesongvare og prisen varierer gjennom året,. Svært lettbetjent motorsag som er tilpasset for vedkapping og lettere skogsarbeid. Totaktsmotoren har en automatisk justerbar oljepumpe som gjør vedlikeholdet enklere. Bäst i test – Motorsågar – experttester.


Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt! Alt til trening - Fri frakt, fri retur - Sportamore - dagers åpent kjøp. Finn de beste prisene på nettet. Under tabellen kan du lese om hver enkelt motorsag. Hvor mye får du egentlig for pengene når du kjøper en motorsag ? Vi har testet åtte sager i et overkommelig prisleie.


Siden da har prisen gått noe opp, dette skyldes blant annet at prisen på motorsag er justert generelt opp, i tillegg til lav kronekurs nå for tiden. Derfor er Otto sitt krav til deg som skal jobbe med motorsag at du alltid har riktig verneutstyr før du begynner. Hur mycket kvalitet och effektivitet får du när du köper ny kedjesåg?


Alltid gode priser på Motorsag og kjedesag fra Bygghjemme.

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg