mandag 20. juli 2015

Verktøykasse aluminium

Verktøykasse i skandinavisk design finner du i vårt nøye utvalgte sortiment nå! Sjekk ut verktøykasse aluminium. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


En solid verktøykasse med ekstra forsterkninger i hjørnene og på lokket. Støtsikker verktøykoffert i aluminium. Kjøp VERKTØYKOFFERT ALUMINIUM XL - WISENT online hos BAUHAUS.


Verktøykoffert aluminium XL -Wisent Verktøykoffert i aluminium med alt av grunnleggende verktøy som. Kassen kan lastes opp til kg. Bærehåndtak i aluminium som låser underdelen.


Robust struktur med stor lagringsvolum. Vi har et stort sortiment innen praktisk verktøyoppbevaring som passer såvel. Zarges har et stort utvalg av kasser, kofferter, vogner, verktøykasser og paller laget i aluminium av høy kvalitet. Dette er en verktøykoffert som er lagd for å vare, med solide hengsler, håndtak og skinner.


To avtagbare sortimentsbokser utenpå lokket. Inneholder flyttbare rom. Se vårt utvalg av aluminiumskasser og transportkasser i aluminium.


Vi hjelper deg med å finne den optimale aluminiumskassen for å frakte og oppbevare gods. Kraftige Aluminium transport-, oppbevarings- og verktøykasser til lastebiler, byggeplasser m. Alt du trenger og litt til. NB: Innhold kan avvike noe fra bildet!


Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. Kofferter og kasser for ethvert behov!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg