onsdag 22. juli 2015

Stikksag test 2015

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kjøp stikksag fra NetOnNet i dag!

Test av stikksager Stikksag. En stikksag er nesten uunnværlig i et gjør det selv-verksted. Vi har testet sju sterke stikksager med volts batterier,. Vi tester om alle stikksagene har krefter til å kunne brukes som dykksag.


Har du brukt vanlige stikksager? Bosch GST V-LIS Professional er en annen løsning. Dinside Kompakt, proff stikksag. Se hvilke bilige stikksager som ble best - og verst - i test.

Tidlegare i år testa vi kva drill du bør kjøpe, og no er tida komen for å teste kva for stikksag som er den beste. Nå er turen kommet til mer reale sager for hobbybrukeren slik at det blir lettere for deg velge riktig stikksag. Den tråden er fra oktober og det har vel ikke skjedd så mye i stikksagmarkedet. Svært jevnt i vår test av stikksager på batteri.


Når man bruker en stikksag er ledningen alltid i veien og svært ofte blir den for kort. Handle smart - Spar penger. Ideelt sett bør en stikksag ha stor kraft og være utholdende.


TEST : Bosch GKS 1V-Li: Duger markedets minste sirkelsag? Hva kan om mulig forbedres på en allerede topp stikksag ? Testfaktas test av sju olika märken visar att förmågan att göra rent varierar väldigt mycket. En god stikksag må ha et solid og godt utformet anlegg. Nyheten DJV181RMJ skal være like kraftig som en stikksag på ledning, men lettere å arbeide me melder Makita i en pressemelding.


I testene våre kårer vi de beste forbrukerproduktene for. Stikksag på 5W som sørger for nøyaktige kurver og rette kutt. Liste over de støvsugerne som klarer seg best i test , og best blant 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg