tirsdag 10. november 2015

Bensin høytrykksvasker

På utkikk etter høytrykkspyler? Honda motor velegnet for krevende rengjøringsoppgaver i områder hvor det er vanskelig å komme til med en vanlig høytrykksvasker. En høytrykksvasker med forbrenningsmotor er løsningen på rengjøringsutfordringer i områder uten tilgjengelig strøm.


C celsius Kampanje Pris Kr. Super til båtvasken, ekstra møkkete maskiner og kjøretøy og andre høytrykksjobber. HK motor med antivibrasjon.

Leveres med easystart og ellers alt utstyr someter høytrykksslange,pistol. En riktig kraftig høytrykks-steamer drevet på en bensinmotor. Egner seg meget godt der hvor man ikke har tilgang på strøm. Rengjøringssett for Nilfisk høytrykksvasker som hjelper deg å stake opp tette rør, rense takrenner o. Den stive slangen føres ned i røret,. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Bensindrevet_ høytrykksvasker - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Gule Sider er den lokale søkemotoren.

En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av. Noen som vet pris på bensin eller dieseldrevet høytrykkspyler? Cocraft PRO HR170-I - en kraftig høytrykksvasker som raskt og effektivt rengjør.


Er du ute etter en gressklipper elle høytrykksvasker ? Vi har et stort utvalg av de vanligste hagemaskinene du trenger for å stelle og vedlikeholde hagen, for. Proff høytrykksvasker - 248bar. En kraftig bensin drevet høytrykksvasker , som brukes i områder hvor strøm ikke er tilgjengelig, eller tilstrekkelig.


Clena høytrykksspylere står for kvalitet og driftsikkerhet. Produsenten leverer både standard og spesialtilpassede maskiner til proffmarkedet. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vi selger mope scooter, atv, småmaskiner og hageutstyr. Power Mate bensindrevet høytrykkspyler 6. Handle smart - Spar penger.


Høytrykksvasker HWG-15A bensindrevet 2. FOMA TK 5ST Bensin er en selvgående feiemaskin, som leveres i en bensindrevet versjon for innen- og utendørs bruk. Tilbehør til STIHL høytrykksvaskere. Maskinen har sidebørste som feier avfallet.


Med keramiske stempler, lave omdreininger - noe som betyr lang levetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg