tirsdag 17. november 2015

Stor snøfreser

Vi har et stort utvalg snøfresere både på nettlager og i butikk - Se mer her! Se hvilken snøfreser som ble best i. En middels stor selvgående snøfreser med høy kapasitet. Denne er inkludert i den nye Performance Line serien.


Ved kjøp av snøfreser er det mange faktorer som må tas hensyn til. Her finner du Felleskjøpets guide for valg av snøfreser og et rikt utvalg av fresere fra.

Store snøfresere kan være montert. De letteste girene for lite og lett snø, de tyngste for tung og stor snødybde. Du har en egen justering som bestemmer retningen på snøen som kastes ut. De store dekkene gjør det enkelt å bruke maskinen mens den kaster snøen.


Slipp den årlige runden med snømåker og unn deg en virkelig god snøfreser ,. Snøfreser – en liten guide. Er det ikke bedre å investere i en effektiv snøfreser ? Vi deler opp snøfreserne i små, mellomstore og store.

Før du skal kjøpe snøfreser er det viktig å vite hva du skal bruke den til. Dersom du denne vinteren har tenkt å anskaffe en snøfreser , bør. Det kan være vanskelig å vite hvilken type snøfreser man skal kjøpe, da det er stor forskjell mellom produktene både når det kommer til fresekapasitet og. Har du veldig stor gårdsplass, skal du gå opp enda en størrelse.


Hvilken type snøfreser du trenger, vil selvsagt avhenge av hvor i landet du bor. Har du uteareal som krever snømåking gjennom hele vinteren? Det er stor forskjell på Stavanger og Tromsø i så måte, sier Dag Rune Boland.


Det er mye som spiller inn når snøfreser skal velges. Hvordan pleier vintrene å være der du bor? Med en snøfreser fjerner du snøen på null komma niks, enten det er i oppkjørselen hjemme eller større områder.


Har gir forover og bakover og en motor på tett. En snøfreser blir utsatt for store påkjenninger og den må være til å stole på. Da handler det om hvorvidt dette er en maskin som ender. Power Max systemet sørger for at den ikke tetter seg ved bløt snø.


Jo større snøfreser jo raskere går arbeidet, og med mindre bruk av muskelkraft. Hovedvekten av salget i Norge ligger på snøfresere med motorer på 8-HK,. Markedets mest anvendelige.


Hvor mye snø faller i sesongen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg