mandag 30. november 2015

Cnc maskinering

Finn maskinering rogaland. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. IKM har moderne CNC utstyr, våre kvalifiserte fagfolk sikrer riktig kvalitet til kunden, til avtalt tid og pris.


CNC -operatøren bruker datamaskin til å styre mekaniske maskiner og lage komplekse deler i metall eller andre materialer. Vi dreier og freser med CNC Vi både dreier og freser i store og små serier i alle typer materialer.

Fra plast til aluminium, stål og messing. Mekanisk verksted i Skedsmo i Akershus med CNC-maskinering av blant annet aluminium og plast. CNC -fresing og mekaniske utførelser av høy kvalitet. CNC - Computer numerical control CNC er en forkortelse for Computer Numerical Control.


Du kan lese mer på. Det som beskriver en typisk CNC jobb er når du. Vi har produksjonsavdelinger som er.

Stryvo har gjennom en årrekke utviklet seg til å bli en ledende og etterspurt leverandør innen dreiing og maskinering. Vi på fløholmen AS kan cnc maskinering. Cnc maskinering blir utført for både store og små bedrifter. Moderne produksjon av avanserte produkter med høy kvalitet og pressisjon.


Dynatec SMV satser på CNC maskinering og har en stor moderne maskinpark. Ny fullstyrt CNC dreiebenk med fresespindel installert og operativ. EnergyX delivers high quality,. CNC -dreiing i av stangmaterial opp til Ømm. Materialer som stål, aluminium, rustfritt og plast.


Moderne CNC -styrte maskinener av: Nakamura, Miyano, Miyano, Mori. Vår stab av CNC fagoperatører har lang erfaring fra krevende maskinering – og i et. Vi bak Btec AS har over års erfaring med maskinering av deler til motor og gear,. Maskinering Mandal Maskinering er en fleksibel bedrift med mye kompetanse.


CNC styrte maskiner frå japanske Mazak,. Vi produserer alt fra finmekanikk til grovere produkter. Vi er spesialister på mekanisk produksjon, maskinering , dreiing og fresing.

Hvilke oppgaver innebærer CNC -maskineringsfaget? Vi leverer produkter av topp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg