mandag 16. november 2015

Makita lamellfres

Norges største Makita -forhandler. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Batteridrevet 18V lamellfres med skivediameter på 100mm og en maksimal fresedybde på 20mm.


Makita DPJ180Z lamellfres 18V SOLO (uten batteri og lader) - forskjellige dybdejusteringer Vinkel kan låses i alle posisjoner fra 0-grader.

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Maskinen er svært holdbar takket være deler i aluminium i motoren. Fresen har en robust front i aluminium. Lamellfres på 18V med robust frontbeskyttelse i. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Velg butikk for å se prisen i ditt varehus Artikkelnr.

Kraftig lamellfres fra Ferm med 9watt motor. Har du spørsmål om produktet? Fine innstillingsmuligheter og enkel i bruk! Kommer i en hard oppbevaringskoffert med stk kjeks str. For deg som vil pusse opp eller lage egne møbler!


Lager spor til lamellkjeks. Sagblad (100xmm, stk tenner) følger med. En lamellfres er en maskin som har et fresehjul med tenner. Når du plasserer maskinen oppå trestykket,. Makita værktøj til Danmarks absolut laveste priser.


Verktøy til lav pris og høy kvalitet. Vi sender i hele landet til gode priser. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Makita sin villedende 7k i Norge mens den kan importeres fra England for ca 2. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Perfekt til presisjonsarbeid på. Hei Noen som har tips hvor jeg kan få tak i en billig lamellfres ?

Eller er det ingen av disse billigmerkene som har det? Edit Trenger den kjapt så hjelper ikke å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg