onsdag 25. november 2015

Strikke sokker baby

Enkle og ensfargede eller med morsomme mønster. Vi har sokker for alle barn! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Da har jeg greid å strikke de midterste, bare feil vei.


Ikke rart jeg ikke forsto noe som helst.

Når har hvertfall jeg lært det, kanskje du kunne. Da er oppskriften delt som du kanskje ser. Er jo så greit disse babysokkene er jo kjempepopulære. D Takk for oppskrift ihvertfall!


Disse babysokkene er veldig enkle å strikke og veldig populære hos dagens mødre. Lyst til å strikke sokker til barn? Her er en strikkeoppskrift på spiralsokker, som passer spesielt til de minste.

Bonus: De faller ikke så fort av små tær. Med over år i strikke - og heklebransjen,. Når man strikker gave til en liten baby ,. Lær å strikke sokker - enkelt.


Enkeltmønster nr Sokker til barn og voksne. Strikket i Sisu eller Perfect. Vil du strikke sokker eller strømper?


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på sokker og strømper til voksne og barn. Fri retur og gratis frakt over 4kr. Sokker med Blonder til Fest og Gøyale Ankelsokker til Hverdag.


Votter og sokker til baby : Disse blir lett dratt av, faktisk kan selv de helt små på en eller annen mystisk måte sparke av seg sokker. Best å strikke dem ekstra. Modell 006B OLIVIA og OLIVER - Babydress, Lue til gutt, Lue til Pike, og Sokker Størrelse: – md.


Velkommen til DROPS Design! Her er det noe å lære for den avanserte og for nybegynneren.

Denne måten å strikke sokker på lærte jeg for ca år. Det beste Sokker utvalget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg