mandag 19. september 2016

Bilxtra

Størst på bilutstyr og deler. Norges største bilutstyr- og verkstedskjede! Kjente merkevarer, gode garantier, bredt utvalg! Bilxtra Arendal As, Arendal, Norway. Mer informasjon på Tiendeo!

Bilutstyr og verksted i ett. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Vi er tilsluttet BilXtra kjeden og tilbyr reservedeler og rekvisita til alle biler.


BilXtra butikkene har som målsetning å tilby bileiere et bedre bilhold gjennom et stort utvalg kvalitetsprodukter til rimelige priser. Vi dekker økonomiske tap i forbindelse med ID-tyveri med inntil kr 200. Vi selger slitedeler, rekvisita, bilstereo, bilnavigasjon, barnestoler, lastestativ og takbokser.


Bilverkste deler og utstyr for barnesikring på Steinkjer. Vi har også Rent a Wreck bilutleie.

Vi monterer defa motorvarmere. Vi reparerer bil tilhengere. Lokalavdeling Sarpsborg og Rakkestad. Learn about working at BilXtra.


AS Sørensen og Balchen eier og driver konseptene BilXtra butikk og BilXtra verksted. Join LinkedIn today for free. See who you know at BilXtra , leverage your professional network, and get hired. Hos BilXtra verksted får du måneders Mobilitetsgaranti med på kjøpet, hvis du bestiller BilXtra -service med Mobilitetsgaranti, eller service ut fra bilens.


Vi opplever god vekst og ser gode muligheter for dyktige grundere til å starte egen BilXtra butikk. Bilexperten er et frittstående autotorisert verksted som har erfaring med alle bilmerker. Vi var et BilXtra verksted men er nå tilknyttet Bosch car service kjeden.


Finn ut mer om hvordan det er å jobbe i BilXtra. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Se hvem du kjenner i BilXtra , dra nytte av ditt profesjonelle nettverk. God service og rask levering. Se vårt store utvalg av tilhengere her.


Fremgangen kommer av helhetlige konsepter med presise.

Vårt mål er alltid å ha 1 fornøyde kunder :-).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg