fredag 23. september 2016

Drilling våpen

Eksperten på Jaktutstyr , vi har Stort utvalg av jaktutstyr, vi har god kompetanse innen jaktvåpen, håndvåpen, kikkertsikter og håndoptikk - velkommen til Winge. Kan også brukes på fjellet i kombinasjon med ryper og rein. Her har du skudd tilgjenglig i våpenet.


Kombi og drilling er våpen for rådyrjakt, storfugljakt og annen kombinasjonsjakt. Vi har kombivåpen fra Silma, Blaser og Heym.

Husk våre kundefordeler og gjør et. Informasjon til privatkunder. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på trendene innen jakt og våpen. Denne nettsiden bruker cookies for å bidra til en enkel surfe- og handleprosess.


Hagle, drilling og rifle Perfekt våpen – ekstra jaktglede Vi Menns våpenekspert har vurdert nyhetene. Lover og regler for jakt og våpen. Fersking tren vegleiing p.

Arvet et gammelt våpen etter oldefar. Er usikker på hva det er for noe. Tydeligvis en drilling med haglekaliber 1 samt rifle 9-3.


Flertalet drillingar är av tysk eller österrikisk tillverkning och de är i regel exklusiva vapen. En drilling kan vara utformad på olika sätt. Vi gir de beste prisene vi kan på alle våpen. Drilling - Kombi - Dobbelt rifle.


Utvalget er også langt større enn hva som synes på nettsidene våre. Benelli Mhagler er kraftige, allsidige, teknisk gode, pålitelige, og spesielt egnet for jakt under tøffe forhold. Modellen er tilgjengelig i svart og Camo versjon. Hos Karlssons Jakt i Enköping hittar du begagnade jaktvapen och tillbehör såsom begagnade ljuddämpare. Välkommen att kontakta oss om begagnade vapen ! Velkommen til Pedersens Vaabenlager AS sin nettbutikk.


Vi fører et riktig utvalg våpen til jakt og konkurranse. Vi sender varer over hele landet daglig.

Blaser Der Blasers hagledrilling, med rifleløp øverst, og hagleløpene under. Dhar som andre Blaser våpen , frittliggende løp som lar seg justere individuelt. Kjells Vapen AB är din kompletta jaktbutik. Hos oss hittar du allt för en lyckad jakt!


Våpen selges mot gyldig ervervstillatelse. Med års bransjeerfaring vet vi hva vi snakker om. Her er en oversikt over det vi har inne av brukte våpen for øyeblikket.


Er det noe du er på jakt etter så send gjerne. En mycket välgjord drilling med sidolås och aluminiumlåda som är helt svart och. När det sedan är ett vapen i den här klassen och som ser ut precis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg