tirsdag 20. september 2016

Borhammer stein

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Makita, Stihl, Metabo, Fein m.

Eget servicesenter for alle varer. Dermed kan du bore i porøse, men harde materialer som stein ,. Hvis du tror at en borhammer en en maskin som uten videre kan bore i alt mulig,. Til gjengjeld er det mye mer behagelig å bore med en borhammer fordi man ikke. Til slike oppgaver skal du bruke en borhammer , som ved hjelp av luft banker boret inn i stein (for eksempel granitt) og betong som ingenting.


Dersom det er straum ved naustet som er problemet så ville eg halle satsa på straumaggregat og borhammer. Har selv borret hull på 35mm i stein med denne uten. Den har et slagverk som slår på den enden av boret som er.


Med noen kilesett, en borhammer og en tung hammer kan nesten alle nevenyttige dele stein og bryte fjell.

Metoden er gammel, enkel og svært effektiv. For en borhammer eller slagdrill er et bor som er designet for å penetrere mineralske materialer som betong eller stein. Og en borhammer kalles dette nettopp fordi.


Jeg har boret 40cm og dypere med Hilti borhammer uten problem. Men i granitt tar det ti lang tid! Det er ikke noe som er umulig. Stein som er i veien er skikkelig ordentlig i veien. Råttent fjell ala skifer kan du like gjerne pigge vekk med en kraftig borhammer og spett.


Kapasitet opp til 17mm i betong og stein. BL-motor gjør maskinen både kompakt og lett. Borhammer i 18V for SDS-PLUS Bor. Begrepene borhammer og kombihammer brukes.


Nei, jeg har ikke særlig erfaring. Skulle bare sprenge vekk noe stein. Leide bensindrevet boremaskin, boret kjapt og enkelt noen hull, og sprengte.


For å lage større hull i stein ,. Med 4-takts motor får du lavere bensinforbruk, mindre vibrasjoner, lavere lydnivå, mindre utslipp. Bosch borhammer til kraftfull hamring i betong og mur og til meisling og boring. Den konsentrerte kraften i borhammerne fra Bosch takler selv den tøffeste motstand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg