mandag 26. september 2016

Våtslipepapir 2000

Vis alternative produkter. Slipemineraler av silisiumkarbid med et ryggmateriale i A-vekt. Våtslipepapir Alle slipepapir (produkter) Abranetark. Som topic sier tenker jeg å få slipt opp frontlyktene mine som har endel smårusk på seg. Tanken er å bruke et våtslipepapir rundt.


Skal lakkere kabinettet, og trenger våtslipepapir. Har prøvd både på Clas Ohlson og Biltema. Da har du nok fått feil råd. God kveld Løfter denne tråden i stede for å lage en ny. Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse.


Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne. For våt og tørr sliping av lakk, maling og gelcoat. Våtsliping anbefaler vi kun til erfarne detailere og lakkspesialister. Resultatet ble egentlig ganske bra, og overflaten ble matt. Polerte opp det nå matte panelet med roterende maskin med pad og polish.


Kabinetter og modifikasjoner: Heisann folkens Jeg lurer på litt forskjellig ang. Spar tid og krefter med våtslipepapir fra Flexipads! Perfekt for spot repair på alle typer lakk.


Hva må gjøres: Etter noen år. Om du pusser ned klarlakken med våtslipepapir ,. Bilpleie på nett og tilbehør. Selges kun hos forhandler. Legg til i ønskeliste Kjøp.


Billakkspesialisten er en komplett leverandør til lakkerings- og karosseriverksteder. Vi har landets største utvalg innen spraylakk. Sandpapir er papir der det er en blanding av sand og lim. Beholdning kan befinne seg på ulike lagre i Norge. Dette aggregatet gir jevnere og bedre strøm enn tradisjonelle aggregater.


SLIPEPAPIR SIA SELVHEFTENDE 1MM. Avslutt med poleringsmiddel og en myk klut for en siste polering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg