mandag 5. september 2016

Laserpeker butikk

Forhandler av MAG IPTV tuner. Integrert laserpeker med rød laser kan du peke uten å stå foran projektoren. Alle rettigheter reservert. Kraftig laserpeker i metall.


Har rekkevidde på opptil 2m og passer utmerket til presentasjoner også i opplyste lokaler. Logitech R5laserpeker - Logitech R5laserpeker er en pålitelig partner for viktige presentasjoner. Med måneders batterileveti meters trådløs. Søk etter laserpeker på Kelkoo.


Veldig robust laserpeker i høy kvalitet. Fri frakt er det også på alle Ship to Store ordre som hentes i en Staples butikk , helt uavhengig av ordrestørrelse. Sjekk priser på laserpeker presentasjon.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker ! Spesialisten innen grønne lasere. Høy kvalitet og rask levering. Kjøp en grønn laser i dag!


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Fortsett å handle Til kassen. De intuitive kontrollknappene for. Presenter er utformet for å understreke budskapet ditt. Enkel Manuell Presentasjon.


Laserpeker , Multimediapresentasjon. Finn din butikk Mobilside. Fyll inn din e-postadresse. Bruk en gyldig e-postadresse. Musti har butikker mange steder i Norge.


Vi har stort utvalg av fôr og utstyr i alle våre butikker til flere typer kjæledyr. Norges beste søkemotor for shopping. Smidig og praktisk laserpeker for utpeking av alle mulige saker. Drives med to AAA-batterier. Det går også an å anvende en standard laserpeker.


Solid laserpeker av høy kvalitet med rød laser. Mindre enn 1mW og i henhold til EU regler. AAA ,5V batterier (følger med).


Hvis du heller foretrekker å hente på postkontor eller Post-i- butikk kan du velge det når du går til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg