mandag 24. oktober 2016

Scheppach tykkelseshøvel

Clas Ohlson Stabil og vibrasjonsfri maskin. Kombinert avretter- og tykkelseshøvel til deg som har begrenset med plass, men likevel vil ha høvling av god kvalitet. Med høveljern i stål og en kompakt og.


Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for deg. Les mer om vår bruk av Cookies her. Høykvalitets maskin for selvbygger og hobby! For alle hardheter trevirke.


Tekniske data: Mål : LXBXH: 965x494x483mm Bord størelse avretter: 445x263mm Bord. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Scheppach har for lengs flyttet produksjon til Kina. Vi har nå tykkelseshøvel til salgs fra Finn.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Se våre hjemmesider for flere maskiner, og ekstrautstyr. Vi er nå importør for SMART blader. Klikk her for den nye AEG. I denne vidoe, bliver en tykkelseshøvl gennemgået.


This feature is not available right now. Her kan du finde din nye tykkelseshøvl og afretter. Stort udvalg i størrelser i høj kvalitet. Liste på alt scheppach Fra Gadyet.


Båndsag (bandsag) - JET JWBS-18Q. Enkel, verktøyfri ombygging fra avretter- til tykkelseshøvel Med låsbar bryter Stabilt understell for sikkert arbeid i optimal arbeidshøyde. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. MIKROS leverer også produkter fra SCHEPPACH ,. Mikros har eget verksted med sag, plan og tykkelseshøvel , tredreiebenk, mm. Du er velkommen inn for en prat.


NYHET TWS 2- SLIPEMASKIN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg